tiistai 21. kesäkuuta 2016

Juhannusviikkoa!


Pyöräily se jatkuu. Pari kertaa olen heittänyt 35,5 km lenkin, johon on mennyt vajaa 1 tunti 40 min. Eipä tuo keskinopeus vielä päätä huimaa, noin 22 km/h - tosin reitti kulkee Salon keskustan läpi, joten eipä siellä kovaa kyllä mennäkään ja pienempiä maanteitä ja pyöräteitä muutenkin. Vastatuultakin on kyllä ollut molemmilla lenkeillä jonkin verran. Toisaalta olisi tylsää mennä suuren maantien vartta, jossa autot pyyhkäisee 100 km/h vierestä ohi. Ne viepi myös niin pitkälle, että matkaa kertyy sitten vähän enemmän. Eiköhän tuokin tässä veny hiljalleen. Ainakin mieli jo tekee pidentää lenkkiä. Huomaa, ettei tuo vanha pyörä enää ole ihan vimosen päälle, mutta ajellaan nyt kunhan ei teille jätä.

Ihanasti hapottaa reisiä tuo pyöräily, josko ne saisi pysymään vähän timmimmässä kunnossa. Välillä on pakko himmailla ja hiljennellä, että jaksaa taas painaa vauhdilla. Aivan tönköt reidet välillä kunnon mäen jälkeen. Mukavasti tulee treeniä keuhkoille ja sydämellekin, eiköhän kuntokin kohene. :)

Salillakin on käyty rautaa liikuttelemassa. Hiljalleen alkaa lihasyöreyskin palata. Pääasia, että nauttii taas täysillä treenistä. Aivan mahtavaa.

Tänään kävin myös irvistelemässä hierojalla, joka koetti murjoa jaloista jumitukset pois. Kieltämättä pakaroissa löytyi kireitä ja kipeitä lihaksia. Vasen piriformis eli syvä ulkokiertäjä etenkin on jumittanut jo vähän aikaa. Että olikin makean tuntuista, kun sitä vähän käsiteltiin. Kyllä sitäkin venyttämään pystyy, kunhan vääntää itsensä riittävän solmuun. Toivottavasti se tuosta rentoutuu.
Mukavaa juhannusta kaikille!


Ability
is what you're capable of doing.
Motivation 
determines what you do.
Attitude
determines how well you do it. 
- Lou Holtz


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti