sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Herrrrrmotusta

Nyt on ollut vuorossa taas hermottava treeni ja tänään sai selkä siitä osansa. Kyllä on hellät tunnelmat tällä hetkellä. Yllättävän hyvin meni perille ja sain todellä hyvällä tuntumalla eristettyä selkäfileet. Toivottavasti sain taas epäkkääseen lapojen väliin parempaa hermotusta aikaiseksi ja samoin leveään selkälihakseen. 


Nyt alka olla motivaatio tapissaan. Tein itselleni uuden ohjelman, ja polttelee jo päästä treenaamaan sen mukaan. Viimeinkin pääsee kunnolla treeniin käsiksi ja olen todella innostunut taas treenaamaan. Motivaatio on se, joka hinkumaan salille, saa aikaan himon päästä rautaa liikuttamaan, innon saada se tunne, joka valtaa kehon hyvän treenin jälkeen sekä halun nähdä tuloksia.

Treeniin keskityn aina täysillä. Kun sarja alkaa, en huomaa mitään muuta ympärilläni. En halua huomata. Usein en kuule edes kuulokkeista soivaa musiikkia, mutta jos se puuttuu, ei treenistä tule mitään. Se oma tila on niin tärkeä. Vääränlainen musiikki tai yleinen hälinä vaikuttaa suoritukseen. Oikeasta musiikista saa energiaa juuri sillä hetkellä, kun sitä tarvitsee - sisua vääntää vielä ne viimeiset toistot, kun lihas alkaa jo olla loppu tai maitohapot polttelee jo niin vietävästi. Hyvä treeni on niin ihanaa.


Wake up with determination,
go to bed with satisfaction.
- unknown

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti