sunnuntai 23. elokuuta 2015

Long time no seen...

Johan taas vierähti... koko kesänä en ole juuri tullut missään sosiaalisessa mediassa vierailleeksi, enkä sitä oikeastaan jäänyt kaipaamaankaan.

Dieettiä en itseasiassa tuosta enää kovin pitkään jatkanut. Seitsemisen kiloa oli dieetin lopussa paino pudonnut. Dieetin jälkeen tuli tosiaan nesteenä pari kiloa painoa takaisin, kuten ennakoitavissa oli. Mutta nyt olen taas tyytyväinen ulkomuotooni, ei ole liikaa rasvaa. Miinus viisi kiloa lähtöpainosta on hyvä. Verrattuna tavalliseen vähähiilariseen dieettiin, tästä ei tullut minkäänlaisia mielitekoja tai mässäilyä dieetin jälkeen. No, olihan aikakin puolet lyhyempi, mutta silti tuntuu, että dieetin lähtökohdan erilaisuus vaikuttaa. Ketoosidieetillähän ei ole nälkä, joten ruoka ei pyöri mielessä eikä siten mitään ihmeellisempiä himojakaan ilmene. Vähähiilarisen dieetin aikana taas on lähes koko ajan nälkä ja miettii vaan, mitä kaikkea sitten syö kun taas saa syödä...

Itse taidan siis omalla kohdallani pitää enemmän ketoosista, varsinkin, kun se ei aiheuttanut minulle minkäänlaisia tuntemuksia. Olo oli koko ajan normaali eikä siirtyminen takaisin normaaliin ruokavalioon tuottanut ongelmia. Päinvastoin.


Tässä on valmennettavani Minna, jonka luvalla hänestä vertailukuva. Minnan kanssa on tehty 6kk yhteistyötä kohti body fitness -kisoja. Minna on kova ja tunnollinen tekemään töitä ja se näkyy myös kuvassa. Hienosti alkaa X-malli muotoutua. Kuva puhukoon puolestaan aikaan saaduista muutoksista ja edistymisestä. Kova treeni ja asentoharjoittelu jatkuu. Hienoa työtä Minna! :)

Minna helmikuussa 2015 ja elokuussa 2015


Some people want it to happen,
some wish it would happen,
others make it happen.
-Michael Jordan


1 kommentti:

  1. Anonyymi10/13/2015

    Hienoa työtä ja kehitystä Minnalta, mutta niin myös valmentajaltakin :)

    VastaaPoista