torstai 9. heinäkuuta 2015

Saliselfie

Viikot vaan vierivät ja kilot vähenevät. :)  9 viikkoa ketoosia täynnä ja saldo -6,5kg. Ei hassummin. Yleensä tässä ajassa tavallisella dieetillä on lähtenyt kolmisen kiloa vasta - tosin, nestettä on nyt lähtenyt enemmän, joten ehkäpä kohtuullisen samoissa lukemissa kuitenkin rasvan osalta? Tai hiukan enemmän.

Ulkomuoto alkaa näyttää oikein hyvältä ja ennen kaikkea urheilulliselta taas. Aloitettuani en pitänyt yhtään siitä, että lihakset oli paineettomat - rasvaa oli, mutta lihaksia ei näkynyt... Näytin aika karmealta. Nyt taas onneksi tilanne on päinvastoin, eikä paineettomuuskaan enää häiritse - siksi että lihakset kuitenkin nyt erottuvat paremmin. Paineitakin on hiukan ehkä tullut säännöllisen treenin myötä, vaikkei tietenkään normaalia määrää, kun nestettä lihakseen sitovat ja siten lihaspainetta tuottavat hiilarit puuttuvat.

Muutenkin ketoosi eroaa tavallisesta vähäkalorisesta dieetistä. Nälkä ei ole - jos on, niin saa syödä. :D Ja toki hiilariaineenvaihduntaa pidetään yllä säännöllisillä tankkauksilla ja treenien yhteydessä nautituilla hiilareilla. Ne hujahtaa lihasten käyttöön samantien, eivätkä haittaa ketoosia. Yhden päivän tankkauksen jälkeenkin ketoosi jatkuu, jos vaan vähähiilarinen ruokavalio jatkuu. Dieetti on siis tuntunut melko mukavalta. Kevyttä puuhastelua jaksaa mielinmäärin, kun rasvaa palaa tehokkaasti energiaksi kaiken aikaa.

Tällä hetkellä treenit on vaihteeksi voimatreenejä... ei ehkä kuitenkaan mun suosikki. Hirveä ähellys ja vääntö muutaman toiston takia ja sitten ei oikeastaan kuitenkaan tunnu, että olisi treenannut... Jään kaipaamaan sitä tunnetta, että lihas on väsytetty loppuun eikä vaan hermosto. Ensi viikolla keventyelyä ja sitten taas ylipitkiin sarjoihin ja hermotukseen toisella tapaa. Tuntuu olevan tehokasta ja hermotus tosiaan paranee ja tuntuu auttavan myös bodytreeneissä. Tuntuma on parantunut ja lihas väsyy nopeammin, Aiemmin piti joissakin liikkeissä veivata loputtomiin, kun se ei selkestikään mennyt niin hyvin perille kuin oli aiemmin kuvitellut. Nyt sen eron huomaa.I’m tired.
It’s too cold.
It’s raining.
I can't.
It’s too hot.
It’s too late.
Let’s go!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti