sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Fitness Classic

Kevään kisat on taas kisattu ja tänä vuonna tyydyin hääräämään takahuoneessa huoltajan ominaisuudessa. Olihan se vähän outo fiilis, kun kolme edellistä vuotta itse on ollut siellä bling blingeissä. Tällä kertaa kuitenkin parrasvaloissa paistattelivat meidän tiimistä Miia ja Jenni, molemmat ensimmäistä kertaa. Miia juniori fitness-sarjassa ja Jenni pitkässä body fitness -sarjassa. Miian vapari oli aika huikea. Vauhtia riitti ja vaikeutta. Miia jatkaakin EM-kisoihin voltteja tekemään. Mahtavaa! Onnittelut hienosta kakkossijasta sekä EM-paikasta! Telinevoimistelun maajoukkuetausta näkyy. Olen aina ihaillut tuota lajia. Kun sen osaa, se näyttää niin helpolta, vaikkei varmasti sitä ole. Mulla taittuisi niskat melkein jo kärrynpyörässäkin. :D Kokeilin muuten viikko sitten kärrynpyörän tekemistä... edellisestä kerrasta taitaa olla 30 vuotta... Vähän hirvitti. No, meni jotakuinkin jotenkin. Ei tainnut olla jalat ihan suorana, mutta onneksi on kasvot edelleen oikeaan suuntaan. :D

Kuukauden päästä jännitetään sitten Miian tuloksia Espanjasta. Nyt tuli kokemusta kisoista ja asennotkin fiilataan kuntoon siiheksi. Miiasta tulee niin kova! Go Miia! :)

Onnittelut myös Jennille upeasta suorituksesta! Jenni oikein sädehti ja mitkä lihakset! (kelpais mullekin) Niin rauhallinen ja tyylikäs esiintyminen. Upea kerta kaikkiaan, vaikka finaalipaikkaa ei tänään tullutkaan. Niin kapea vyötärö ja leveät hartiat sivuposeissa. Syksyksi aavistuksen kireämmäksi vain, niin johan ropisee mitalia. :)
Täytyy sanoa, että mua jännittää enemmän odotella sen aikaa, kun huollettavat on lavalla, kuin itse olla siellä... Ei pysty olemaan paikallaan... Kun ei voi tehdä mitään.... Pitää vaan jännittää.... huh huh.

Sen verran tuli taas impattua kisavärin tuoksua, että alkoi hippasen tehdä mieli taas lavalle. Tässä onkin puolisen vuotta oltu vähän tuuliajolla sen suhteen, että mitä tapahtuu ja milloin tapahtuu. Tuli ainakin hurjasti tsemppiä omaan treeniin. Lihaksia jahtaamaan vain. :)


Kuka ei kuulu joukkoon?Working hard for something we 
don’t care about is called stress; 
working hard for something 
we love is called passion.
— Simon Sinek

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti