torstai 26. helmikuuta 2015

Pikaisia kuulumisia

Heissan!

Täällä sitä pakerretaan, treenejä on tehty taas tiuhaan tahtiin. Huomaa, että tuo tauko hiukan on voimapuolta verottanut ja lihaspyöreyttä samaten, mutta sieltä ne pikkuhiljaa varmasti taas löytyy. Nyt on uusi into päällä ja treeni maistuu ihan eri tavalla. Päänupille teki kyllä todella hyvää, vaikka lihaksille ei niinkään... Mutta kropan ehdoilla, kuten aina. Varmasti näin parempi, kuin väkisin pakertaen. :)

Olinkin jo unohtanut, miten ihanaa on tehdä kunnon treeni! Loppuun asti liikkeet, lihakset väsyksiin, makea pumppi lihaksiin. Mahtavaa! Toisaalta taas huomaan, että tauon aikana ryhdin ja lihasten toimintaongelmiin panostettu aika on ollut hyödyksi. Jotkut liikkeet sujuu ja menee perille paljon paremmin.  Hukkaan ei suinkaan mennyt tuo tauko. Ja ennen kaikkea juoksu sujuu ilman minkäänlaisia ongelmia! Olin jo pari vuotta sitten varma, etten enää juokse ilman polvileikkausta, kun se aina vaan kipeytyi. Mutta lantion ja lonkan virheasennosta johtuikin koko homma. Nyt hoitaa pakara juostessa tehtävänsä, eikä polvi kuormitu.

Samaten tässä on pyöräytetty käyntiin jo valmennuspuolta body fitness -kisaamisen osalta. Siitäkin olen todella innoissani! En malttaisi odottaa, että oma valmennettava astuu lavalle - tuntuu paljon jännittävämmältä kuin omat kisat. :D Lisäksi sunnuntaina on taas tiimitapaaminen ja poseerausharjoitukset. Mukava nähdä, miten kevään kisaajien kunto on edistynyt. Töitä on varmasti tehty ja vielä edessäkin noin kuuden viikon verran. Sunnuntaina voi jo varmasti aistia pientä kisajännitystä. :)


A smooth sea never made a skillful sailor.
- englantilainen sanonta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti