lauantai 31. tammikuuta 2015

Juhuu!

Uunituore personal trainer täällä. Lisenssikoe meni hienosti läpi. Nyt vaan puuhaamaan ja virittelemään hommia. Reilun puolen vuoden urakka on ohi. Ihan outoa, kun ei tarvitsekaan iltaisin tai viikonloppuisin lueskella. Ehtii taas treenaamaan ja toivon mukaan bloggaamaan. :)

Viikko sitten oli myös tiimin poseharkat. Ihan mukava oli nähdä taas tiimiläisiä. Tarttui hiukan se innostus, joka kisoihin valmistautuvilla on. Heillä onkin kevään kisoihin enää 2,5 kk. Hui! Tuli vähän muisteltua omia kisadieettejä. Ihana se fiilis, kun lihas alkaa rasvan alta erottua ja näkee oman työnsä tulokset. Mutta kolme peräkkäistä vuotta kisaamista... kyllä on tehnyt päänupille hyvää tämä totaalitauko. Ei kannata väkisin painaa, jos pää ei ole täysillä mukana. Ei siitä nauti, eikä edistystä tule samalla tavalla. Nyt on keräilty voimia ja kohta painetaan taas täysillä.

Tällä kertaa harkoissa nähtiin vähän vauhdikkaampia harjoituksiakin. Fitness-sarjan vapari kyseessä. Onneksi body fitnessissä ei ole vastaavaa... kuperkeikka ja kärrynpyörä olisi mun bravuureita. :D No, myönnetään, en tiedä menisikö edes kärrynpyörä enää. En ole sitä yrittänyt 30 vuoteen... Onneksi T-kävely asennot riittää. On body fitnesskin kehittynyt tässä viime vuosina. Vielä muutama vuosi sitten siinä ei ollut T-kävelyä, ainoastaan anatomiset asennot. Kävelytyyliäkään ei arvosteltu ja suurin osa kisaajista ei osannut korkokengillä edes kävellä. Polvet koukussa rumalla tyylillä vipellettiin menemään. Jotenkin luontevampaa onkin, että pitää osata myös kävellä koroilla. Miksi ne pitäisi jalassa olla, jollei niillä kävelyllä ole mitään tekemistä lajin kanssa?

 


Huh, miten monta kisaajaa masters +35v -sarjassa on! 29 ilmoittautunutta tällä hetkellä! Kolme vuotta sitten oli kolme... Kiinnostus on räjähtänyt kyllä aivan hurjaksi. Saa nähdä mihin tämä vielä johtaa. Vieläköhän sitä itse tuonne sekaan joskus mahtuu? :) Kova taistelu tulossa. Puolet putoaa jo esikarsinnassa.

Tämä loppulausahdus on niin totta. Kehittyäkseen tarvitsee poistua mukavuusalueelta. Näin se vaan on. Jos se on helppoa, se ei kehitä. Piste. Töitä on tehtävä menestyäkseen. Äärimmäisen harvassa ovat ne luonnonlahjakkuudet, jotkä selviävät vähäisellä työllä. Onneksi rakastan haasteita.


Life begins at the end of your comfort zone.

- Neale Donald WalschEi kommentteja:

Lähetä kommentti