perjantai 1. elokuuta 2014

Paketti Sporttimekasta ja opiskelua

 
Sporttimekasta saapui taasen paketti. Protskua, amimohappoja ja testiin lähtee nyt myös HMB.  Kiitos Toni myös mukana saapuneista paidoista! :)
 
Otan kaiken nykyään maustamattomana, eipä tule turhia lisäaineita - etenkään keinotekoisia makeutusaineita. Jos jotakin makeutusta tarvitsee (joillakin aminohapoilla on melko voimakas maku, jonka voi haluta peittää), voi itse lisätä mieluummin intoaanisokeria, joka on tosiaan vain sokeriruo'osta purustettua ja kuivattua mehua, ei ole sen enempää käsitelty. Mauksi vaikkapa sitä aitoa kaakaojauhoa, jossa ei käsiteltyä valkoista sokeria ole. Joku voi ajatella, että menee nipottamiseksi, mutta toisaalta, miksi pistäisin sisuksiini turhaan erinäisiä lisäaineita ja käsiteltyjä, elimistölle vieraita aineita? Niistä ei ole edes hyötyä, ainoastaan haittaa terveydelle. Itse kuitenkin etsin loppujen lopuksi hyvinvointia ja terveyttä edistäviä elintapoja, en oikotietä vain hyvältä "näyttävään" lopputulokseen.
 
Eilen tein vaihteen vuoksi erilaista treeniä jaloille. Jotenkin tämän helteen keskellä tuntui, että kaipasin vähän vauhtia ja sykkeen nostoa sekä hapottavampaa treeniä. Aloitin box-hypyillä ja tein sen jälkeen vipuvarsiprässiä pitkällä sarjalla. Sitten taas hiukan sykkeen nostoa eli sivukyykkyjä hypäten step-laudalla ja takareisille koukistus istuen pitkällä sarjalla. Pakaroita tein vielä polvikyykyllä smithissä ja nytpä ne onkin jo ihanan hellät ♥. Uusi tuttavuus tuo liike, ja todellakin tykkään! Pohkeitakaan ei unohdettu.
 
Tuli tuossa katseltua hiukan kuva-arkistoa... tässä muutama kuntokuva huhtikuulta, kisan alta. Ei ole kondis enää ihan noin kireä. :)
 


 
 
Olipa vielä hiukan uutisiakin. :) Kuntosalivalmentajan lisenssikoe on suoritettu ja nyt siis kuntosalivalmentajan pätevyys löytyy. Elokuun loppupuolella homma jatkuu sitten personal trainer -kurssin aloituksella. En malta odottaa...
 
 
When you are committed to excellence and want the best for your life every morning, you are just setting yourself up for one of the most productive days of your week, month, year or life. Witness transformation like never before.
 - Jane LoveEi kommentteja:

Lähetä kommentti