sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Talviunilla...

aina yhtä pienen näköiset...
 
 
On kyllä niin kylmä, että melkein on talvihorroksessa... :D
 
Vaan käytinpä viileät ja sateiset viikonloput hyödyksi ja tuunasin eteisen portaikon uuteen uskoon. Huh huh, olihan urakka, mutta nyt se on tehty. Hiomisessa meni oma aikansa ja maalatessa omansa... useampi viikonloppu siis. Nyt on tylsä ja tummunut mänty vaihtunut valoisampaan valkoiseen. :) On vähän off topic, mutta mukavasta arkiliikunnasta tämä kyllä kävi. Selkä ja yläkroppa vetreytyi kummasti. Pari tuolia tuunasin samalla... vielä kun päällystää ne uudelleen. :)
 
 
 
Treenirintamalla sitä samaa, puurtamista tavoitteen eteen. Uusi treeniohjelma tuo mukavasti vaihtelua - toivotaan, että tuo muutakin, nimittäin sitä lihasta. ;) No, minkäs teet, kun on ennemminkin maratoonarin geenit, kuin kehonarakentajan. Mulla taitaa suurin osa lihassoluista olla hitaita... ja lihakset ennemmin pitkät kuin pyöreät.... kasva siinä sitten. Hitaasti, kovin hitaasti, mutta kuitenkin. Mutta töitä on tehtävä ihan urakalla, että saa pientä muutosta aikaiseksi. Välillä tuntuu niin turhalta, kun aina näyttää yhtä pieneltä. Tuntuu, ettei mitään tapahdu... Joskus käväisee mielessä heittää hanskat tiskiin... onneksi vaan käväisee.
 
Minähän en PER**** luovuta! "Luovuttaminen ei oo mun vaihtoehdois", kuten Elastinenkin laulaa. On mulla ainakin päättäväisyyttä, määrätietoisuutta ja itsekuria riittämiin. Niillä pusketaan eteenpäin. Mitä siitä nyt tulisi, että jäisi kotiin tuijottamaan peilistä pieniä lihaksia? :D Ei ne sillä ainakaan kasva. Teen tätä, koska pidän treenaamisesta ja haluan muokata kroppaani. No joo... tällaisissa tunnelmissa tällä kertaa...
 
 
The problem, often not discovered until late in life, is that when you look for things like love, meaning, motivation, it implies they are sitting behind a tree or under a rock. The most successful people recognize, that in life they create their own love, they manufacture their own meaning, they generate their own motivation.
- Neil deGrasse Tyson
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti