torstai 3. huhtikuuta 2014

9...


No Wau! Kyllä tuli eilen rockit kynnet! Aika mageeta blingiä. Pituutta on taas sen verran, että saa hetken totutella. Eli kisakynnet on tehty. Alkaa pikkuhiljaa kisatunnelma taas nousemaan. Nämä viimeiset valmistelut aina sen nostaa ja se värin tuoksu ihan lopullisesti. Ei enää malttaisi odottaa. :)

Tänään oli sitten viimeiset kovat jalkatreenit. Huh. Ihanaa oli tehdä viimeiset sarjat ja ajatella, ettei vähään aikaan tarvitse niitä tehdä. Sen jälkeen olikin päivän ohjelmassa hiukan rintarangan availua nikamien osalta. Sinne tahtoo jostakin syystä tulla jumitusta. Saapi taas poseasentoja kunnolla availtua ja käänneltyä. Niitäkin pitää tahkota joka välissä ja T-kävelyä.

Jalat sai sen jälkeen kunnon hierontaa. Tuli "hieman" irvisteltyä ja puhistua... hierontapöydällä saa aina kärvistellä, mutta kyllä siitä sitten osaavissa käsissä tulee niin rento olo. Kyllä nyt on kalvot auki. Tästä eteen päin jaloille onkin sitten vain palauttelua ja venyttelyä. :)

Huomenna on taasen tapaaminen valmentajan kanssa ja kuulen, mitä ensi viikoksi on suunniteltu. Täpinää, täpinää!  :D Vaikka treenit kevenee, niin hommat ei kyllä vähene. Ja kohtahan sitä varmaan saa ruveta syömään! Eli tankkaukset alkaa varmaan pian. Huu! Saapas nähdä, miten kroppa tällä kertaa tankkautuu ja millainen kisakunto sitä aikaiseksi saadaan. Veikkaan, että eroa on viime vuoteen. Ainakin dieetti on edennyt niin eri tavalla, että tuskinpa viimeistelytkään samanlaiset on. :D Jännää! Nyt levolle ja palautumaan!


Continuous effort -- not strength or intelligence -- is the key to unlocking our potential.
- Liane Cardes

2 kommenttia:

  1. Anonyymi4/04/2014

    Oliko sulla siis jalkatreeni ja jalkahieronta samana päivänä? Mulle on hieroja aina sanonut, ettei samana päivänä saisi hieroa treenattua lihasta.

    VastaaPoista
  2. Mulle taas on kaikki hierojat sanoneet, että päin vastoin on hyvä hieroa jo valmiiksi lämmintä lihasta eikä hieronnan alussa tarvitse enää käyttää aikaa sen lämmittämiseen vaan pääsee suoraan asiaan. Toisin päin ei saa tehdä eli treenata hieronnan jälkeen. Ja hyvää se on joka kerta tehnyt. :)

    VastaaPoista