lauantai 5. huhtikuuta 2014

7....

Eilen treffassin valmentajan taasen. Treenattiin ja katsottiin ensi viikon viimeistelyjä. :)  Tulin vasta niin myöhään taas kotiin, että se oli melkeinpä iltapalan kautta suoraan nukkumaan. Ja tänä aamuna sitten luxusta: ei ollut kelloa herättämässä! Noh, niinpä niin. 5.30 sitten heräsin... sisäinen kello herätti kuitenkin. Nukuin sitten väkisin vielä kahdeksaan.

Sitten viimeinen kova rintareeni, vinopenkkiä ja penkkiä sekä vatsoja... Tulipa testattua tämän tyyppistä vatsaliikettä, suorin jaloin. Aivan ei pysynyt asento loppuun asti. On nimittäin rankka liike. Tuon päälle tavanomaisempia jalkojen nostoja. Ei tarvinnut niitä enää tahkoa loputtomiin, vaan sai heti kunnon poltteen päälle. Yritin myös pysyä tuossa asennossa jalat suorina suunnilleen 45 asteen kulmassa! Huuuh! Sopii kokeilla. ;) Iltapäivällä vielä kova treeni olkapäille, sitten on kovat reenit siinä. Mutta erityyppisellä kevyemmällä treenillä jatketaan. Treenien päälle tietysti T-kävelyä ja posetusta.

 
 
Kyllä tuli taas asteen verran enemmän fiiliksiä, kun käytiin viimeistelyjä läpi. Viimeistelyissä on osittain tuttuakin, mutta osittain ne muuttuu, kuten uumoilinkin. Vielä kärvistellään hetki ennen tankkailuja, sen jälkeen alkaa mättö. :) NAAAMMM!
 
 
There are two rules to success: 1) Never tell everything you know.” via Nick Tart
Read more at http://under30ceo.com/44-success-quotes-to-inspire-and-motivate-you/#efiGErss1K3TA6Cv.99
There are two rules to success:
1) Never tell everything you know.
- Nick Tart
 
;)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti