keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

3... vähiin käy, mutta käyköönAlkuviikko oli ohjelmantäyteinen. Maanantaina kevyttä treeniä, venyttelyä, T-kävelyä ja ylävartalohierontaa. Osan päivää teinkin sitten vielä töitä. Kaupassa kierähdin myös hakemassa tankkailutarpeita! Jess!

Tiistaina aamu alkoi T-kävelyllä. Sen jälkeen olikin tiivis sessio kaunistautumista. Ensin piti käydä kynsifiksissä, kun onnistuin jo yhden kynnen katkaisemaan... nyt sekin on taas paikallaan. Sen jälkeen hiukan kidustusta ihokarvojen kiskonnan muodossa eli sokerointia. No eihän se nyt kovin paljon sattunut. Aikaahan siinä menee, kun koko kropan käy läpi. Olisi kiva mennä lavalle tummalla turkilla varustettuna, kun karvatkin kisaväristä värjääntyy... Mutta mitäpä sitä ei kauneuden eteen nainen tekisi ;) Sen jälkeen Maria (Hair Studio Maicci) taas värjäsi ja leikkasi hiukset  ja jälleen kerran olen NIIN tyytyväinen. On niin mun näköinen taas! Lisäksi oli ripsien laitto. Kyllä nyt kelpaa räpsytellä. Iltasella hiukan kevyttä treeniä ja paaaaljon venyttelyä.

Tänään oli vuorossa tavallista kävelyä, T-kävelyä, venyttelyä (aika tutun kuuloista...), nikamien naksauttelua ja kevyttä hierontaa. Pikaisesti suihkuun pesemään hierontaöljyt pois ja ensimmäinen väri pintaan. Ah, tätä tuoksua! Viimeistään kisavärin tuoksu nostattaa aina fiiliksen kattoon! Kohta sitä mennään! Se se on merkki! :D

Värin jälkeen oli kuntotsekkaus valmentajan luona. Kunto on hyvä, kuulemma yllättävän kireä, vaikka suolat ja nesteen on ylhäällä ja saa ollakin. Näyttää siis todella hyvältä, kyllä tuli taas hyvä mieli. Kiitokset valmentajalle tsemppauksesta taas! :)

Tankkailut on sujuneet nekin PALJON paremmin. Kun viimeeksi oli suorastaan työ saada syötyä kaikki, mitä piti (en tainnut aina edes jaksaa kaikkea), nyt uppoaa niin helposti ja lisää tekisi mieli. Voisinpa kuvitella, että tällä kertaa ainakin tankkaannun hyvin ja saan lihakset täyteen ja pumpin lavalle! Jipii! Mutta ei parane nuolaista. Tässä on vielä kolme päivää aika, kaikki pitää mennä putkeen nyt.

Fiilis on edelleen todella tyyni. Nyt tuntuu, ettei siihen mitään epävarmuutta tulekaan, kaikki ohjeet tuntuu olevan selvät. Tiedän, mitä tehdä. Viimeistelyt on siis hanskassa. :)


Don't let the negativity and chains of yesterday put you down. Get up and let it take you higher than you ever were and slowly you will see, you are doing what you were meant to be.
- Dora Lobar


2 kommenttia:

  1. Anonyymi4/09/2014

    Hyvältä näyttää, tsemppii kisoihin :)!

    -V-

    VastaaPoista
  2. Kiitos V! :) Kovia treenejä sinulle!

    VastaaPoista