torstai 10. huhtikuuta 2014

2...

Ylihuomenna se sitten viimein koittaa! Kyllä on mennyt nopeasti tämäkin talvi. Tuntuu, että vastahan se dieetti alkoi... silloin kevät tuntui olevan valovuosien päässä. Mutta tässä se nyt taas on, kisapäivä, edessä. :)

Tänään on keitetty riisiä, paistettu broileria ja paistijauhelihaa, keitetty kananmunia ja purkitettu tuhottomasti ruokaa loppupäiviksi... On banaania, riisikakkua, luumubonaa, meetvurstia, manteleita... herkkuja unohtamatta eli suklaata, sipsiä ja suklaakakkua:D Valtava tämä määrä ruokaa, mitä mun kroppa tänä vuonna vetää! Ei puhettakaan viime vuonna mistään tällaisista määristä. Meidän piti nostaa tankkauskaloreita, kun iski jopa nälkä! :D Painokin on lähtenyt lupaavasti heti nousuun, kun viime vuonna vaa'an lukema ei neljään päivään hievahtanutkaan, vaikka olin jatkuvasti tankkauksesta ähky. Oli elimistö jotenkin tukossa. Nyt kroppa suorastaan imee energiaa, lihakset todellakin täyttyy. Aivan mahtavaa. Nyt on tämänkin osalta hyvä ja luottavainen mieli.


Tämmöinen tuli leivottua pakastimeen odottelemaan kisan jälkeistä elämää. Suklaa-baileys-kahvi-vanilja-mansikka-kakku... luulen, että tämä ei kauaa pakastimessakaan säily. Eikä kaloreita takuulla puutu!  ;D


Tuttu tsekkilista pitää käydä vielä läpi, että tulee muutkin tarpeelliset tavarat mukaan. Loppupäivälle siis pakkausta ja illemmalla sitä tuttua: treeniä, T-kävelyä, venyttelyä.... Edelleen levollisin mielin. :)


The elevator to success is out of order. You’ll have to use the stairs…. One step at a time.
- Rande Wilson
The elevator to success is out of order. You’ll have to use the stairs…. One step at a time.” via Rande
Read more at http://under30ceo.com/44-success-quotes-to-inspire-and-motivate-you/#ehdltCVBqkWm6ygf.99

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti