sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Uutukaiset tiimiasut by Gazoz ja 6 weeks off

Tänään viimein saatiin painosta meidän uudet tiimiasut! Gazoz sponsoroi meidän tiimille verkkarit ja hupparit - sekä paidat, jotka vielä tosin ovat painossa, jotenka niistä kuvaa myöhemmin. Kyllä nyt on kivaa, kun on flikoilla samanlaiset asut. Kaikki eivät tosin päässeet eilen tiimin poseharkkoihin, puolet porukasta on parhallaan sairaana... sitä on liikkeellä. Itse on saanut olla terveenä ja vaan toivoo, ettei mistään mitään pöpöä saisikaan. Tässä vaiheessa se olisi aika katastrofi. Pitäisi tiristellä viimeiset ihrat pois ja varmasti sairastelu näkyisi vielä lavakunnossa.

 
Kyseessä siis ihanat  Eva -huppari ja housut, joita saa myös hawaiiansinisenä.

Samikset. :)
 
 Jou!
 
 
 
 
 
Ja tokihan salitreenien ja vaatemallinhommien lisäksi oli sitten ihan posetusta ja T-kävelyäkin. Hiukan tankkailun jäljiltä on nestettä reisissä, eikä ne erotu yhtä hyvin kuin paria päivää aiemmin. Mutta kunto on mennyt kuulemma eteen päin, eikä edelleenkään ole tarvetta muutoksiin. Jihuu! Viisi viikkoa aikaa tiristellä.
 
Sain Elovaaran Maijalta taas erinomaisia neuvoja asentoihin ja kävelyyn. Kyllä tänä keväänä näyttää siltä, että kaikki on lavalla kohdillaan. Toivotaan, että viimeiset viikotkin sujuvat yhtä hyvin ja tauti pysyy poissa. Fiilikset on edelleen ihan tapissaan, ei väsytä, ei ole nälkä... ei dieetti varmaan paljon paremmin voisi mennä. Tylsää hehkuttaa, kun niin moni kamppailee tällä hetkellä tosissaan dieetin kanssa... mutta ei voi olla olematta tyytyväinen siihen, miten tällä kertaa kaikki tekemiset ja valinnat on menneet nappiin ja aineenvaihdunta vaan hyrrää edelleen hyvillä kierroksilla. Moneen kuukauteen ei ole mitään tarvinnut dieetissä muuttaa. Ja joo, "maagisen" rajan yli on tällä viikolla myös päästy eli painolukema alkaa vitosella. :) Ei ole enää pitkä matka.
 
Hyvä fiilis on tärkeää yrittää säilyttää dieetillä. Masentunut ja ahdistunut mieli näkyy lopulta koko olemuksessa ja alkaa haitata myös painon putoamista. Oikeastaan se on itseään ruokkiva oravanpyörä, josta on vaikea päästä pois. Kun homma ei etene, niin mihinkä se mieli siitä piristyisi. Kisadieetille kannattaakin lähteä silloin, kun muut asiat elämässä ovat kunnossa, eikä ole odotettavissa stressiä mistään muusta asiasta. Työasiat kannattaa jättää töihin ja pitää muutenkin päällä sellainen zen-mode, ettei ota murheita mistään. Kaikki asiat tuppaavat järjestymään aina. Dieetti kannattaa aloittaa ajoissa, ettei tule kiire. Ja uni. Sen tärkeyttä ei voi kylliksi painottaa. Kun pitää parasympaattisen hermoston hyvin kuvioissa mukana, sujuu dieettikin paljon helpommin ja uni tulee iltaisin. Monella on vaikeuksia nukkua, erityisesti dieetillä alkaa heräilemään keskellä yötä ja on vaikeuksia nukahtaa. Kannattaa lukaista syksyllä kirjoittamani lyhyt postaus aiheesta. (jessus miten tuhti muija kuvassa! :D ) Henkinen hyvinvointi erityisesti dieetillä on kaiken A ja O. Kroppa reagoi yllättävän paljon siihen, mitä päässä liikkuu.
 
 
 
Make sure your worst enemy doesn’t live between your own two ears
– Laird Hamilton

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti