sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Treeniä ja kokkailua

 
Perjantaina valmentaja kidutti mun jalkoja ystävänpäivän kunniaksi. Hyvä treeni oli kerta kaikkiaan! Tahti oli tiivis ja tuntuma killeri. Koivet oli kyllä makaronia. Tämä oli kyllä paras treeni varmaan evö. Ihanuutta. :)

reverse hack takar./pakara
reverse hack etureisi

superina:
takareisi maaten
takareisi istuen

superina:
reiden ojennus
etureisi vaakaprässi

pohje donkey
Jes söör! Tämä oli taas sellaisia treenejä, joita ei olisi voinut kuvitellakaan tekevänsä silloin, kun lantio oli vielä kierossa. Reverse hack olisi ollut ihan myrkkyä alaselälle ja takareisi maaten olisi kruunannut tuhdin alaselkäjumin ja krampin. Mutta nyt.... ei mitään ongelmaa. Aivan niin mahtavaa. Mukava tehdä treenejä ilman, että selkä alkaa kremppaamaan. Vielä siellä jotakin kenotusta näyttää olevan, mutta ei se oireile samalla lailla kuin ennen. Täytyy varmaan vielä tutkailla, jos jotenkin saisi loputkin vinksotukset pois...

Tuli palautteesta jälleen kerran NIIN hyvä mieli. Ihan mahtava ollut tämä dieetti. Nyt on löytynyt mulle oikea tapa dieetata, tai siltä se ainakin toistaiseksi näyttää - kunhan vaan loppukin menisi yhtä hyvin. Olo on mahtava, edelleen aivan kuin ei dieetillä olisikaan. Mutta rasva palaa. :)
Pitkään olen metsästänyt reseptiä kiinalaiselle kanaa ja ananasta -ruualle, jota aina tilaan. Sitäpä lähdin sitten testaamaan, kun lauantaina sai taas syödä. Tankkailua siis. Ei siitä nyt ihan alkuperäisen veroista tullut, mutta kyllä maistui. Eli jälleen keittiössä vierähti aikaa. Hyvinhän sekin sujuu. ;D

Pari kuukautta vielä aikaa jäljellä. Alkaa tämä uniinkin jo tulla. Näin unta, että olin harjoitellut t-kävelyä niin paljon, että korkkareista oli korot kuluneet nysiksi, mutta silti en osannut sitä ollenkaan... Toivotaan, että menee oikeesti sitten paremmin. ;)


Take rest; a field that has rested gives a bountiful crop. 
-Ovid

2 kommenttia:

  1. Anonyymi2/20/2014

    Tosi hyvältä näyttää :) toi kiinalaisen ohje olis kiva saada.

    VastaaPoista
  2. Kiitos. :) Täytyypä kohtapuolin laitella tuo resepti tänne, seuraavan päivityksen yhteydessä vaikka. :)

    VastaaPoista