sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Tänään keittiössä....


Tänään iski jonkin sortin mielenhäiriö ja vietin aikaa keittiössä. :D Ei ollenkaan mun tapaista. En yleensä jaksa tehdä mitään eritystä ruokaa, en halua käyttää aikaa siihen - mulla on olevinaan kaikenlaista muuta tekemistä. Keep it simple. Syytänkin tästä vain ja ainoastaan dieetiä. Tuli joku himo tehdä ruokaa... Erittäin harvinaista. Niinpä ensi viikon eväiksi perinteisen pohjaanpalaneen riisin, kuivan broilerin, pakastevihannesten, pilkottavan salaatin ja rahkapurkin tai muun vastaavan sijaan valmistui törkeän hyvää kookos-kanaa, tattari-rahka-mustikkapaistosta ja pyöräytinpä seuraavaksi tankkauspäiväksi pakkaseen vanilja-kanelikierrepullaakin... Kyllä kelpaa ensi viikolla dieettailla näillä eväillä. :D Toivon, että tämä mielenhäiriö on pysyvämpää laatua, edes viikottaista...
 
 
 
Ainakin rahkapaistosta voisi hyvin tehdä useamminkin. Kuten kaikki mun ruuanlaitto, teen täysin omasta päästä... tai vähintäänkin rankasti ohjetta soveltaen. Sokeria en tietenkään dieetillä laittanut, hiukan makeutusainetta, muuten makeus tulee mustikasta. Saa tehdä isomman setinkin, tämä oli pieni koe-erä. Ja saahan sitä sokeria lisätä, jos kuka makeammasta tykkää. Mutta edelleen, mulla raaka-aineet seuraa tarkkaa grammamäärää protskut/hiilarit/rasvat -suhteessa ja kokonaiskaloreissa, joten tällainen dieettiherkku niistä syntyi. Aivan piirakkaa tuosta ei tule, siihen tulisi liikaa hiilaria. ;)
 
tattarihiutaleita 70g
margariinia 15g
makeutusainetta 5g
mustikka 240g
rahka 500g
 

Lisää makeutusaine tattarihiutaleiden sekaan, sekoita tattari pehmeään margariiniin, levitä vuoan pohjalle ja jätä osa päälle ripoteltavaksi. Lisää vuokaan mustikat ja rahka. Ripottele pinnalle loput tattarit. Paista 200 asteessa noin 30 min... (muistaakseni...) :D


 
 
...Tänään salilla treenailin rintaa ja olkapäitä. Hiukka meinasi kenkuttaa, kun treenivihko ja musat jäi aamuiseen korkkarikassiin ja kassi kotiin.... Sain kuitenkin reenin rutistettua. Tiukkaa sarjaa, tuntuma oli taas ihan jäätävä ja pumppikin ihan kohtuullinen, vaikka tankkauksesta on aikaa... On siellä pyöreyttä. :)
 
Päivän hyvä työkin tuli tehtyä, kun pelastin yhden naisen, joka oli jumissa prässin kelkan alla... ei siinä mitään käynyt, kunhan ei vaan päässyt sieltä pois. :D Ihan kun mä. Tähän mennessä olen onneksi päässyt sieltä omin voimin pois.

 
 

 A year from now you will wish you had started today. 
– Karen Lamb

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti