torstai 6. helmikuuta 2014

Kiristyy kiristyy...

 
Eilen käväisin taas valmentajan luona treenaamassa ja kuntotarkastuksessa. Tulihan taas sellaista palautetta, että jos jo tullessa olinkin hyvällä tuulella, niin lähtiessä oli kyllä hymy korvissa asti. Kunto näyttää todella hyvältä, yläkroppa on nyt hyvä suhteessa jalkoihin ja jalat timmimmässä kunnossa suhteessa yläkroppaan. Tätähän minä jo uumoilin itsekin. Jes! Hyvin on menneet treenit perille ja tiukka treeni tuo tulosta. Sitkeys palkitaan.
 
Hän myös oikein ihmetteli, kun olin taas kuin duracell-pupu, nauraa käkätin ja vitsailin tapani mukaan - tai jopa enemmän. Virtaa riittää. Dieetti ei tosiaan tippaakaan väsytä ja kunto on 2-3 viikkoa edellä aikataulusta, jotenka... lisää ruokaa, oli valmentajan tuomio. :D
 
No sehän passaa. Pientä positiivista muutosta siis syömisiin ja tankkailuihin tiedossa. Meinasi myös mokoma ottaa multa intervalleja vähemmäksi, mutta siihen en suostunut (kaheli olen)! Olen riippuvainen, haluan mun intervallit!! :D Onneksi sain ne nyt pitää, ainakin toistaiseksi. 


Vertailukuvaa tältä vuodelta (vasemmalla) ja viime vuodelta (oikealla). Kuva on tosin otettu tankkauspäivän aamuna eli mahdollisimman littana-luttana on kyllä ulkomuoto, ei mitenkään edustava, mutta näkeehän tuosta silti eron. Asento on parempi, lihasta on yläkropassa tasaisesti enemmän. Ja ihan kuin olisi tarakkakin pyöristynyt ;) Hitaasti, mutta varmasti, kerta kerralta kohti entistä parempaa kuntoa.

Tänään kidutin jalkoja ja nyt vielä pikaiset venyttelyt ja aamulla lisää - se on lepopäivä huomenna eli extrapalauttelua ja lihashuoltoa! :)


I don’t believe you have to be better than everybody else.
I believe you have to be better than you ever thought you could be. 
– Ken Venturi

3 kommenttia:

 1. Hämmästyttävästi sulla on kyllä reisissäkin enemmän nyt lihasta, takareidet selvästi kasvaneet ja etureisissä myös enemmän kaarta.
  Aikaisempi notkoselkäkin pose näyttää nyt normaalilta pose asennolta.

  VastaaPoista
 2. Kiitos 😁 Vaikka noi äkkisilmäyksellä näyttää aika samalta, tarkemmalla tarkastelulla eroa on paljon. Eikä mun ominaisuuksilla yhdessä vuodessa nyt mitään huikeeta kasvua voi odottaakaan. Pääasia on, että muutosta tapahtuu oikeaan suuntaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vasemmassa kuvassa tietenkin huonompi väri joka vaikuttaa latistavasti ja lisäksi kuvaaja on ollut uudessa, siis vas. pikkaisen pienemmässä kuvassa kauempana, joten vaatii silmää huomata erot lihaksistossa. Lihas pyöreydessä kuitenkin on eroa selvästi.

   Poista