keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Uudet treenivaatteet... :) 
...saapuivat tänään postissa, kun sponsorini Gazoz muisti taas paketilla! Kiitos Timo! :)
 
Ihanat Lucita Fitness trikoot - löytyvät myös ainakin pinkkinä.
Sekä Adella narutoppi, josta löytyy sinisen lisäksi myös koko pinkki ja musta pinkeillä nauhoilla sekä keltaisilla nauhoilla. Päässä vielä panta, jota on myös mainituissa muissa väreissä.
 
Nää oli pakko saada! :)
 
 

Kyllä kelpasi pistää olkapäät pumppiin. Taisivat saada vähän extra kiusaa, kun energiaa tuntui riittävän maanantaisen tankkauksen jäljilta vielä hyvin... tai sitten se oli vaan nää uudet vaatteet, joista tuli uutta puhtia. :)
 
 
Tein itselleni koko pellillisen pannukakkua... slurps. Vaan kuinkas taas kävikään?! Puolet täytyi laittaa pakastimeen odottelemaan seuraavaa tankkauskertaa. Ei vaan mennyt alas, oli niin makiaa... hiukan parempaa oli kyllä omena-päärynäpiltin kanssa... mutta ei sitä siltikään kovin paljon vaan pystynyt syömään. Mutta riisipiirakka, leipä, peruna ja banaani upposivat taas ihan kiitettävästi. Ja kyllähän vaan tulikin energiaa. Jaksaa taas rutistaa seuraavaan tankkauspäivään asti kovaa.
 
Kummasti se alkaa jo hiukan vaikuttaa päähänkin tuo dieetti. Kun lihakset tyhjenee energioista ja nesteistäkin hiukan ennen tankkauspäivää, niin alkaa näyttää niin pieneltä omaan silmään. Alkaa tuntua, että eihän tästä mitään tule... kun on niin pieni ja littana. Mutta annas olla, kun on tankattu, niin jo ollaan taas voittamassa koko kisaa, kun näyttää niin suurelta että! Niin se menee. Jännä. :)
 
 
Obstacles are things a person sees when he takes his eyes off his goal.
 
 - E Joseph Cossman
 
 

2 kommenttia:

  1. Tuo littana tunne on aika tuttu täällä kyllä :/ mjäääääh!

    VastaaPoista
  2. Juu, sitä se on, yhä pahenevaa vuoristorataa kisaan asti... :) Tsemppiä. Pää kylmänä vaan ja tankkauspäiviä odotellen.

    VastaaPoista