tiistai 21. tammikuuta 2014

O.K. to go!

Se oli jalkapäivä sitten taasen. Säännöllinen salin lattioiden nuohous. Ja aina tulee joku kysymään, että sattuko mua... :D No, kieltämättä saatan rääkäistä, ähistä ja puhista - tiedä häntä aina, mitä suusta pääsee, kun on itsellä tulpat korvissa, enkä moiseen kiinnitä huomiota. Ja sarjan pääteeksi irvistelen ja haukon henkeä lattialla. Sitten kun kampean itseni sieltä ylös, kävelen vaivaisen näköisesti, horjun, kun polvet meinaa pettää... No, saattaahan sitä kokematon tietysti epäillä, että pipi tuli. Vaan ei, se kuuluu asiaan. Hyvää kipua se on, kun lihakset on tönköt maitohapoista ja toistot rutistetaan siihen asti, ettei koipi vaan enää toimi. Naatiskelua, naatiskelua. Helppoahan se ei saa olla. :)

Pitää varmaan ottaa käyttöön joku käsimerkki, näyttää vaikka peukkua sieltä lattialta: "O.K. to go!" Tai sitten pitää lanseerata joku vastaava, vaikka sininen nauha käsivarteen, kuin koirilla ja hevosilla on. Jos hevosella on punainen nauha hännässä, se saattaa potkia. Jos koiralla on keltainen nauha, sitä ei saa lähestyä. Jos Maaritilla on sininen nauha, se treenaa kovaa, rääkyy, lojuu lattialla ja linkkaa, just ignore...

Oikeassa olin, paino humpsahti reilusti alaspäin viime viikolla. Vaan ei se pakkanen pelkästään positiivista ole... kyllähän heti perjantaina alkoi tuntua, että olenko kipeäksi tulossa... Vaan mie sanoin, et se ei käy. Miunko ko pittää mennä sinne BF-kisaan! Ja niinhän siinä taas kävi, että parin päivän kurkkukivulla siitä selvittiin. Tämän syksyn-talven osalta peli on siis 3-0 mun hyväksi. Ei ole pystynyt tauti. Positiivista ajattelua! Kyllähän tässä hyvä peruskunto tulee, mutta miinuskaloreilla ollessa elimistö joutuu säästämään kaikesta, eikä se vastustuskykykään siten kevättä kohti kyllä parane, vaan heikkenee... Jonkin verran tulee aina vainoharhaiseksi tai ainakin ylivarovaiseksi, ettei vaan saa mistään mitään pöpöjä. Käsiä tulee pestyä ja desinfioitua korpuksi asti, röhivät kierretään kaukaa...

Kisalisenssi on lunastettu ja on ilmoittauduttu kevään kisaan. Ilmoittautuminen on vielä käynnissä reilun viikon. Aika paljon on jo kisaajia. Omassa sarjassa on tällä hetkellä 10. Eli oikein mukava kisa tulossa! Eiköhän siihen vielä jokunen lisää saada. Hyvin näyttää vetävän tuo uusi kokeilu, oma sarja +35 ja +45-vuotiaille.

http://www.fitnessclassic.fi/kilpailijat/

Muistattehan ostaa lipun ajoissa, jos olette tulossa katsomaan! Ne loppuu taas! (aina sama juttu, kun mä olen lavalla.... ;D heh)

 
Jee! Bomfunk MC's ja Kwan ovat tehneet paluun mun treenimusaan. Kyllästyin kuuntelemaan näitä nykyisiä hittibiisejä. Mulla vaihtuu tuo musiikkimaku jotenkin jaksottain. Pitkän aikaa tykkään yhdenlaisesta musasta, mutta sitten se alkaa tympiä. Joskus kuuntelen vain trancea, joskus eurodancea, tai jotain muuta. Nyt olen kaivanut esiin sellaisia biisejä joita kuuntelin yhden tiiviin treenijakson aikana noin 8 vuotta sitten. Ei se silloin kovin kummoista ollut se treeni nykyiseen verrattuna, mutta muistan sen fiiliksen joka mulla oli. Haaveilin niistä lihaksista.... jälleen kerran (muka tosissaan) - nyt on hyvä verrata, miten paljon on päässyt eteen päin! Ah, näistä biisestä tulee salimuistoja... :)
 

 
The mind is the limit. As long as the mind can envision the fact that you can do something, you can do it, as long as you really believe 100 percent.
 – Arnold Schwarzenegger

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti