maanantai 13. tammikuuta 2014

Dieetti etenee

Tänään kävin taas Kampin Motivuksella. Melkoista ruuhkaa oli taas, hyvä kun jonkun laitteen onnistui saamaan käyttöön. Silti ihan hyvä jalkatreeni. Mukava välillä käydä muuallakin kuin omalla "kotisalilla", tulee vähän vaihtelua treeniin. Kyllä sitä kaipaa sekä lihakset että pää. Erilaisissa laitteissa saa vähän erilaisen tuntuman ja uusia laitteita on aina kiva testata. Jokaisella salilla on ne omat lempilaitteet, joita siellä tykkää käyttää. Työreissuilla pääsee testailemaan saleja ympäri Suomea.

Talvi ja pakkanenkin tuli viimein. Pistin merkille mielenkiintoisen asian.  Tiedä sitten, voiko olla totta vai mistä johtuu, mutta oli ihan järkyttävä nälkä koko päivän. Olisi melkein luullut, että olen vähentänyt syömisiä, mutta ihan samat eväät oli kuin ennenkin - tällä kertaa jopa muistin ottaa ne mukaan. Tuli mieleen, että voiko elimistön lämmitys olla kuluttanut pakkasen takia niin paljon enemmän kaloreita, että se tuntui nälkänä... Kaikkea mielenkiintoista dieetillä tulee vastaan. Voisin hyvin tuon uskoa, sillä ylimääräisiä kaloreita ei ole, päin vastoin. No eiköhän tuo puntarissa sitten näy, jos niin on. :)

Dieetti etenee mukavasti. Paino putoaa, eikä kalorit silti ole kovin alhaalla. Kuntokin kiristyy ja jalat tiivistyy. Viime tankkauksesta tuli aika paljon nestettä... Toisaalta tuli moneksi päiväksi lisää puhtia ja hyvä pumppi. Mutta nyt kun nesteet ovat lähteneet, ovat alta paljastuneet entistäkin tiiviimmät ahteri ja reidet. Melkein jopa itse tykkään niistä tässä kunnossa jo ;) ja se on paljon sanottu se.

Vaan ei se suinkaan tarkoita, että saisi hellittää. Entistä tiukemmin tekee mieli painaa. Viimevuotiseen nähden olen tosiaan edellä aikataulusta, siis kevyempi, vaikka toisaalta pudotettavaa on jäljellä varmasti vähemmän. Tottahan mulla on nyt enemmän lihasta tästä elopainosta. Mutta hyvä niin ja toivotaan, ettei mikään tule hidastamaan aikataulua. Ei tarvitse sitten vetää niin tiukille ja saa yläkropan säilymään paremmin.


Keep striving! Keep progressing! Keep improving!
Each waking moment you are blessed to become your best.

 -William Merrick

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti