maanantai 30. joulukuuta 2013

Vuoden viimeisiä treenejä

Jälleen arvotaan upeita tuotepaketteja Gazozin Facebook sivulla tästä kuvasta tykkääjien kesken. Kannattaaa käydä tykkäämässä! :)


Ihana ja rentouttava loma on ollut, eikä se suinkaan ole edes lopussa vielä! Kyllä on saanut levättyä ja treenattua ja on ehditty jopa kavereita näkemään... Mukava vaihteeksi tehdä päivän aikana jotain muutakin, kuin kaikkea treeniin tai siihen valmistautumiseen, tai lihasluoltoon tms. liittyvää. Tosin arki on yleensä niin hulinaa ja tarkkaan aikataulutettua, että kaikkein parasta on vaan olla kotona ja röhnöttää sohvalla ja tuijottaa telkkua... Se on niin harvinaista "herkkua" että se sallittakoon. :)

Kyllä maistui ruoka joulupäivänä, kunnon kalorimäärät vetelinkin, silti paino pompsahti vain kilon ylöspäin eli äkkiä se kroppa ne kalorit imaisi ja käytti, eivät jääneet kuleksimaan... tarpeeseen siis tuli, joten tankkaukset jatkuvat! :D Sopii mulle. Alkaa taas tuo mun erikoinen (valmentajan sanojen mukaan miehille tyypillinen) aineenvaihdunta toimia koneenlailla, kun se on käyntiin saatu. Rasva palaa ja kalorit hupenee... jonnekin. Ylimääräisiä nesteitä ei juuri kerry. Saa syödä normaalia enemmän, treenata hulluna  ja samalla tuntuu, että energiaa riittää. Mua ei ala väsyttää dieetillä, kuten yleensä. Hyvin jaksaa vetää täysillä ihan kisaan asti ja olla hyvällä tuulella. Monesti saa kuulla, miten rankkaa dieetti on. Harmillista, että se toisilla on niin vaikeaa, mutta kaikilla on ne omat hyvät ja huonot puolensa. Niillä se on mentävä. Mä saan olla tyytyväinen jokaisesta grammasta lihasta, jonka onnistun työllä ja tuskalla saamaan aikaiseksi. Sitä ei tällä aineenvaihdunnalla tule helposti. Kalorit vaan hupenee "jonnekin". Onhan tuolla kankuissa vielä, mitä polttaa lisäenergiaksi. :D Kyllä ne saikin tänään taas kyytiä intervallissa. Muutamat kirosanat yleensä lipsauttelen siinä tuoksinassa, kun reiskoja polttaa niin vietävästi! Mutta se tekee ah niin nannaa! :)

Vaan mikäpä sen lystimpää, kuin miettiä seuraavan tankkauspäivän ruokia näin etukäteen... tosin vaarana on, että himo iskee ja alkaa kiusata liian aikaisin. Nyt jo alkaa välillä häivähdellä mielessä suklaa ja karkit ja juustohyllyjä tulee kaupassa vilkuiltua.... pöh! Pois mielestä sellaiset! Piinallinen dieetti tulossa, jos ne nyt jo alkaa vaivata mieltä. Tässä on kuitenkin vielä n. 15 viikkoa dieettiä jäljellä. Joten pulinat pois ja ajatus oleelliseen! :)


There are no shortcuts to any place worth going. 
- Beverly Sills


2 kommenttia:

 1. Anonyymi12/31/2013

  Hienoa ja positiivista tekstiä Maarit, on ilo lukea aikuisen naisen asiallista blogia tästä bf-harrastuksesta. Oikein hyvää uutta vuotta sinulle ja kannustan kultsan kisoissa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitokset kommentistasi. :) Mukava saada välillä palautettakin. Mun lukijat harvoin kommentoivat, vaikka toivoisin enemmän palautetta. :)

  No juu, tässä iässä on jalat jo tukevasti maassa, realismi selvillä ja oman kropan tuntemus kohtuu hyvä. Ei tule turhia haihateltua ja eteen päin mennään kropan ehdoilla. Kaikki otetaan irti mitä saadaan, mutta järki pysyy mukana touhussa.

  Samoin, hyvää ja menestyksekästä tulevaa vuotta sinullekin!

  VastaaPoista