sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Joulukondista...

No niin... uskallanpa päästellä ilmoille tämän dieetin ekat biksukondis-kuvat... :) Juu-u, uudet iki-ihanan naiselliset ♥ biksut ♥ koristeluineen valmistuivat tänään ja heti piti päästä fiilistelemään niitä poseharkkoihin. :)
 
Ompelin ne jo kesällä, nyt sain strassaukset valmiiksi. Piti kolmeen kertaan tilailla uusia strasseja, kun ensin väri ei miellyttänyt ja sitten ne loppuivat kesken... mutta nyt ne ovat täydelliset. Niistä tuli 1000 kertaa ihanammat kuin osasin odottaa. Vaan teidät pidän jännistyksessä... jep! Blurrattu on koristeet: salaisuuksia, salaisuuksia! Teidän täytyy tulla katsomaan niitä huhtikussa. ;)
 

 
Kuntokaan ei ole kovin huono tässä vaiheessa.... vaikka kyllä saa pakertaa vielä treenin ja hiitin jos toisenkin ennen kisakuntoa. Töitä on töitä! Paljon on vielä edessä ahertamista, aikaisia aamuja, polttavaa tuskaa, hikeä, aristavia lihaksia ja dieettiruokia. Vaan mikäpä sitä on ahertaessa, itsensä vuoksi, kohti seuraavaa unelmaa. :)
 
Nyt nälkä kurnii... Vaan siintää silmissä jo mm. höyryävä, kanelintuoksuinen riisipuuro... uunituore leipä... porkkanalaatikko... joulupäivän tankkaus odottaa!  Nams! Vielä kun kaksi päivää jaksaa pakertaa, niin pääsee SYÖMÄÄN vatsansa täyteen! Ihanaiset tankkaukset ovat dieetin odotettuja päiviä. Jaksaa ahertaa, kun tietää, että pian se päivä taas koittaa ja saa lihaksensa täyteen energiaa taas hetkeksi.  Vaan glogit, piparit ja tortut... mitä ne on? En enää edes muista, niin monta joulua jo on mennyt dieetillä. Vaan eihän se joulu ole pelkkää mässäämistä? Onhan se ennen kaikkea tunnelmaa, rauhaa ja hyvää oloa, yhteistä aikaa!
 
Kovia treenejä, joulurauhaa ja hyvää mieltä ihan kaikille, juuri Sinulle! :)
 
 
Christmas is not a time nor a season, but a state of mind. To cherish peace and goodwill, to be plenteous in mercy, is to have the real spirit of Christmas.
- Calvin Coolidge

2 kommenttia:

  1. Olkapäät ja reidet on paremmat kuin viime dietin aikaan ja rinnassakin näkyy jo uraa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Archey. :) Ahertaminen siis kannattaa! :)

      Poista