keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Gazozilla arvonta!


Vielä ehtii osallistua Gazozin arvontaan Facebookissa! Uusi kiva mallisto tulossa tällä viikolla nettiin ja siitä arvotaan tuotepaketti eli kiiruusti Facebookiin tykkäilemään!


Täällä luistaa treeni aivan niin mahtavasti! Kiirus töissä on hellittänyt ja nyt saa unenpäästä kiinni heti, kun pään tyynyyn kallistaa. Kyllä täytyy sanoa, että palautuminen ja jaksaminen on ihan eri luokkaa! Stressi vaikuttaa aivan hirveästi treenaamiseen. Hyvä, kun siitä päästiin.

Tällä viikolla piipahdin taas valmentajan kiusattavana ja niin tuli kehuja, että selkä se on vaan levinnyt! Mahtavaa! Tuntuma onkin parantunut 200% sen jälkeen, kun oikaisin tuon lantion virheasennon. Menee niin perille selkätreenit ihan todellä hyvällä ja ennen kaikkea symmetrisellä tuntumalla. Nikamat pysyy myös paremmin auki tai ainakin ovat helpommnin avattavissa nykyään. Eli olo muutenkin on paljon viime vuotista parempi. Toisin sanoen: eiköhän tästä entistä kovempi paketti saada taas lavalle! Niin antoisaa nähtä ja tuntea työnsä tuloksia! :)

Keep on going hard!

2 kommenttia:

  1. Hienoa kun edistystä tulee, nähdään entistä kovempi paketti sitten lavalla.
    Yritetään Liisan kanssa taas päästä livenä kannustamaan.

    VastaaPoista
  2. Tiukkaa työtä täällä tehdään, että olisi taas reilusti parannusta edelliseen kisakuntoon. Toivottavasti pääsette katsomaan! :)

    VastaaPoista