tiistai 12. marraskuuta 2013

Viikko 2

Tohinalla on mennyt ensimmäinen viikko ja vähän toista. Tänään kävin hierojalla. Alunperin sen piti olla jo ennen dieettiä, mutta työmatkan takia se siirtyi. No, eipä tuo ollenkaan haitannut. Ihanan kevyeksi tulivat jalat, vaikka pahempia jumituksia ei ollutkaan. Olen yrittänyt venytellä taas enemmän, kun töitäkin on jaloille taas paljon enemmän. Siltikin ihanan rennoksi koivet taas tulivat. Kyllä kelpaa taas treenata. :)

Muutenkin on sujunut hyvin. Lantio on pysynyt suorassa, vaikka aktiivisen jumppailun sen osalta olenkin lopettanut. Olkapääkin alkaa olla jo parempi. Ongelma oli lapatuen pettäminen ja siitä johtuva ahtauma. Vaan kun ongelman syy selviää, kuntoutus tepsii. Aivan mahtavaa. Taas olen oppinut itsestäni jotain uutta. Helposti olisi vain voinut todeta, että "lantio vaan nyt on ollut aina vinossa, ei kai se siitä enää mihinkään muutu" tai "olkapää nyt vaan ei kestä treeniä, näitä tulee, kun treenaa paljon...". Sitkeys, sinnikkyys, sisu. Niillä saa pieniä ihmeitä aikaan. :)

Toisaalta taas ei niin hyvin... Kiire, stressi ja epäsäännölliset nukkumisajat ovat olleet häiritsemässä viimeaikoina. Uni ei tule, päässä pyörii vaikka mitä, lähinnä työasioita. Täytyy toivoa, että helpottaa kohta. Ainakin olen yrittänyt muuttaa unirytmin tasaiseksi: aina samaan aikaan nukkumaan ja samaan aikaan ylös. Joka päivä, myös viikonloppuna. Silloinkaan ei nukuta siis yli pitkiä unia, mikä taas haittaa alkuviikosta nukahtamista. Tavoitteena on samanpituiset ja riittävät unet joka päivä. Se onkin tepsinyt. Nukahdan nopeasti ja nukun kohtalaisen hyvin koko yön. Heräilen silti paljon, liian paljon. Mutta parempaan suuntaan olen menossa. Olen aina ollut vähän ongelmanukkuja. Heräämättä läpi yön nukutut yöt koko elämän ajalta olisi varmaan sormin laskettavissa... Turhan kevyttä koiranunta nukun, ja se taas häiritsee lihaskasvua totta kai sekä treenejä. Täytyy varmaan ottaa unen parantamisesta seuraava tehtävä, kohti parempaa vointia, sillä itsehän kropassani asustan ja sen hyvinvoinnista vastaan. ;)

Huomenna valmentajan luokse treenaamaan ja kuntotarkastukseen. Jippii! :) Nyt nukkumaan.

 
I truly believe that we can overcome any hurdle that lies before us and create the life we want to live. I have seen it happen time and time again.
- Gillian Anderson

 

2 kommenttia:

 1. Tuossa kannustetta dietille, viimeistelyyn ja tulevaan koitokseen.

  https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1184805_10151749066897677_233773579_n.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Kiitos Archey. :) Rivistä täytyy erottua.

   Poista