lauantai 9. marraskuuta 2013

Pirteää lauantaita!


Ensimmäinen dieettiviikko lähenee loppuaan, pari päivää vielä jäljellä. Tähän mennessä paino on tullut 700g alaspäin eli oikein hyvin on alkanut. Kiireistä on arki tosiaan ollut, vaikkakin tähän alkaa olla jo omat rutiininsa ja viikonlopun etukäteisvalmistelut auttavat paljon.

Ruokaa saapi vetää vielä paljon eli nälkä ei ole vielä ollut. Treeniä on sitäkin enemmän. Intervalleihin olen suorastaan koukussa. Niitä oikein odottaa, jälkeen päin on niin hyvä olo. Niihin tottuu, kun vaan sitkeästi ja säännöllisesti tekee. Jossakin vaiheessa pääsee siihen, että siitä nauttii.

Puurtamista, sitä tämä on. Mutta hyvällä tavalla. Joka treenissä joutuu haastamaan itsensä ja pyrkimään parempaan. Kovin hitaasti omalla kohdalla lihasta tulee, paljon joutuu jokaisen gramman eteen tekemään töitä, mutta niin palkitsevaa on nähdä viimein pientäkin kehitystä. Kun tähtäin on selkeänä mielessä, on hyvä tehdä töitä sen eteen. Nyt täytyy keskittyä aktiiviseen palautteluun. Lepo on aivan yhtä tärkeää. :)


 
 
Keep your dreams alive. Understand to achieve anything requires faith and belief in yourself, vision, hard work, determination, and dedication. Remember all things are possible for those who believe.

 -Gail Devers
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti