keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Kuntoa ja Gazozilta tulossa uutta mallistoa!

 
Gazozilta on tulossa uusi kattava mallisto ja casual-mallisto naisille parin viikon päästä! Malttamattomana odotan, millaisia uutuuksia sieltä löytyy.
 
***
 
Maanantaina kävin treenailemassa valmentajan luona työntäviä ja kyllähän tuntuvan treenin sainkin. :) Vinopenkkiä vinopenkin jälkeen, vähän tavallista punnerrusta, pystypunnerrusta ja pientä kiusaa ojentajille lattiapenkin muodossa.
 
Sain taas kotiin tuomisiksi myös runsaasti kehuja, kannustusta ja hyvää mieltä. Motivaatio kasvoi entuudestaan. Kyllä jaksaa taas painaa treeniä täysillä. Erityisesti pyöristyneistä olkapäistä tuli kehuja. Selkään on tullut voimaa lisää, joten kylläpä sinne lie lihaakin kertynyt. Yläkroppasta melkein jo näkee, mihin lihasta on tullut. Alakropan kanssa ei auta muu, kuin odotella ihran sulamista, että näkee, olisiko sinnekin jotakin tarttunut. Voisin kuvitella. Jalkareeniä on tahkottu ja mun hankalat pohkeetkin on alkaneet ottaa treeniä paremmin vastaan, tuntuma säilyy ja vastuspanoja on saanut lisäillä. Vaikka yläkropassa ne suurimmat kasvutavoitteet edelleen on.
 
Asennot on tosiaan parantuneet, ei kenota niin paljoa... se, että noissa asennoissa pitää kääntää lantio notkolle, tahtoo kyllä edelleen lievää kenotusta aiheuttaa, kun vanha "huono" asento palautuu posettelun ajaksi. Mutta ei niin pahasti ollenkaan enää.
 
Mielenkiintoista nähdä, millainen on kunto keväällä ja mitä on saanut aikaiseksi. Nukkumatti alkaa kutsua ja huomenna odottaa ihana selkätreeni. 
 
  
If my mind can conceive it, and my heart can believe it,
I know I can achieve it.  
-Jesse Jackson

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti