sunnuntai 3. marraskuuta 2013

D-Day

Huomenna se sitten taas alkaa. Kisadieetti. :)

Tällä kertaa en OLLENKAAN sortunut mihinkään viimehetken herkutteluun. Lähinnä söin kaapeista pois kaiken, mihin ei voi koskea taas pitkään aikaan. Ei mitään herkkuja kuitenkaan. Jes. Ei tullut ylimääräisiä kiloja enää viime hetkellä, kuten edellisinä vuosina.

Laitoin myös aikalailla valmiiksi ensi viikon. Ruuat on purkeissa, treenijuomat shakereissä, vaatteet valmiina pinoissa ja pillerit dosetissa. Ainakin arki on paketissa. Tiedän vaan, että arkena aika tulee olemaan niin kortilla, että helpottaa paljon, kun voi vaan napata tarvittavat kamat mukaan. Jää ehkä aikaa istahtaa hetkeksi alas ennen nukkumaan menoa...

Tällä dieetillä ei sitten juoksua taida tulla yhtään... byhyy! Pakkaslenkit oli niin ihania! Oikeasti tykkään juosta pakkasessa... -15 astetta on vielä ihan ok juosta. Ilma on niin ihanan raikas ja juoksu kulkee. Vaan ei tuota polvea taida kannattaa kiusata. Kipeytyy vaan ja sitten haittaa salitreenejäkin. On sitten keksitty muuta ohjelmaa rasvojen menoksi. Oikein odotan, että pääsen niiden kimppuun. No, eipä sitä enää kauaa tarvi odotella. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti