tiistai 1. lokakuuta 2013

Tikkutreeniä

 
Huuuuhh!  Ihanaa, nyt se on taas ohi! Jalkareeni nimittäin. Sain aikaiseksi sellaiset henkiset lataukset treenin alle, että meinasi jo pukkarissa ennen treeniä tulla paha olo. :D Jalkatreeni vaatii aina erityistä latausta ja valmistautumista hyvissä ajoin. Sitä ei pysty noin vain siirtämään toiseen päivään, jos siihen on jo valmistautunut. Samoin mun on tehtävä liikkeet fiilispohjalta. Aina ei huvita tietyt liikkeet ja toiset taas uppoaa. Etukäteen pitää miettiä, mitä aikoo tehdä, eikä niitäkään voi sitten muutella tai pipariksi menee. Niin se vaan on.
 
Jokaisen sarjan tein tiukasti loppuun asti ja viimeisen aina failureen. Olin ihan varma, että kuolen ennen kuin treeni loppuu... vaan hengissä selvisin. Ihan mukava pumppi oli tuloksena. Hyvä kun pystyssä pysyi. Sen verran tyhjentävä treeni oli, että autoakin sai tovin etsiskellä ja miettiä, mihin se tulikaan jätettyä... :D
 
Kyllä uni taas maistuu.

 
 
The last three or four reps is what makes the muscle grow. This area of pain divides the champion from someone else who is not a champion. That's what most people lack, having the guts to go on and just say they'll go through the pain no matter what happens.
- Arnold Schwarzenegger

2 kommenttia:

  1. Ei nuo mitään tikkuja ole, ihan kunnon pölkyt :)

    VastaaPoista
  2. Noo, kiitos. :) Saas nähdä mitä niistä jää jäljelle taas dieetin jälkeen. :)

    VastaaPoista