perjantai 20. syyskuuta 2013

Täydennystä Sporttimekasta

 
Jee! Sporttimekasta saapui pientä täydennystä lisäravinnekaappiin. Kiitokset! Lihakset ja nivelet tykkää. BCAA:ta mulla kuluu, joten sitä tilasin sekä tämän omenan makuisen ja tämän maustamattoman. Ovat muuten tarjouksessa, kannattaa tilata! MSM tekee hyvää mm. nivelille. Ja tänään täytyy iltapalaksi maistaa tuota mansikka-valkosuklaa puddinkia! Slurps.
 
 

Kyllä sali yllättävän hiljainen on näin perjantai-iltaisin. Sitkeimmät puurtajat siellä viettävät aikaansa. Ei ole koskaan ollut mun juttu nuo ravintolat tai baarit. Mieluummin ähellän raudan parissa. :) Tänään oli treenivuorossa selkä. Meni taas niin hyvin perille. Leuanvetoa, alataljaa leveällä tangolla, ylätaljaa, kulmasoutua vastaotteella ja selän ojennuksia. Tiiviillä tahdilla tiukkaa sarjaa! Nyt on taas niin hellää filettä että. Jotakin pattia sinne näyttää pukkaavan ja voimatkin tuntuu kasvavan. ;) Treeniä, ruokaa ja lepoa. Siinä pyhä kolminaisuus, jolla mennään kohti kevättä. Ai niin, töissäkin pitänee treenien välissä toisinaan käydä... :D


Arska se on oikeassa; mitä enemmän stressiä töissä, sitä kovempi treeni! Pysyy balanssi kohdillan kehossa. Kovan treenin jälkeen uni maistuu ja taas jaksaa. :)

Training gives us an outlet for suppressed energies created by stress and thus tones the spirit just as exercise conditions the body.
-Arnold Schwarzenegger
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti