lauantai 7. syyskuuta 2013

Boooom!

Valtava annos poweria tarttui matkaan Nordic Fitness Expo kisakatsomosta! Pääsi vähän nuukimaan kisavärejä ja katselemaan upeita naisia, jotka ovat tehneet valtavan kovan työn. Mahtavaa. Ja värien tuoksusta tulee aina muistoja mieleen. Tuli juuri sellainen olo kuin olin aavistellut. Pakko päästä pian lavalle! No, kaikki aikanaan, ei vielä mietitä dieettiä...

Upeita junioreja. Edessä Teera Neuvonen Salosta. :) Teeran hieno debyytti, yhdeksäs sija hurjan kovatasoisessa sarjassa ja roppakaupalla kokemusta. Että voi nuorilla olla jo paljon lihasta! Olisinpa itsekin jo tuon ikäisenä treenannut kovaa.
 
BF pitkä sarja. Ensimmäisenä overall -voittaja, upean mallinen Anne Nyman. Todella kireässä kunnossa. Anne matkaa MM-kisoihin, onnea ja menestystä! :)

Lyhyt sarja pokaaleineen.
 
 
Huh! Huikea boosti tuli omiin treeneihinkin. Kyllä sai jalat kyytiä maanantaina, vieläkin hiukan kipeät. :) Jokaisessa liikkeessä tein ennätyspainoilla. Aivan mahtavaa. Ja hyvin on kulkenut sen jälkeenkin treeni.
 
Ei muuta kuin päättäväinen ilme kasvoille ja raudan kimppuun!
 


2 kommenttia:

  1. Anonyymi9/14/2013

    Olis kiva lukee päivityksii useammin.... :)
    Suosikki blogi nääs :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! :)Kiva saada palautetta ja kiva kun mun höpinät kiinnostaa. Tuntuu vaan, ettei aina ole mitään tähdellistä sanottavaa. Asiat rullailee niin samalla radalla, että toistaisin vain samoja juttuja. :) Mutta paljon kiitoksia mielipiteestä, täytyy taas kirjoitella ja näpsiä kuviakin. Josko taas huomenna... :)

    VastaaPoista