tiistai 20. elokuuta 2013

End of radio silence...

Rintaa pumppiin tänään.

Jokohan taas hiljaisuus olisi aika katkaista? Työt alkoivat taas sellaisella tohinalla, ettei meinaa perässä pysyä. Väsykin on ollut ja tuntuu että treenien suhteen inspiraatiokin on hakusessa. Nyt olen yrittänyt joka yö nukkua riittävästi - vähintään 8 tuntia, mieluummin enemmän ... niinhän sen pitäisi aina ollakin, mutta kun... Mä olen ihan mahdoton illan virkku, enkä koskaan tajua mennä ajoissa nukkumaan. Aamulla sitten saa kiroilla herätyskellolle. Toinen juttu on sitten, onko se hyvää unta. Olen aina ollut sellainen kevyesti torkkuja. Nukun koiranunta ja heräilen vähän väliä... Aina ei 8-9 tunninkaan jälkeen sitten ole ihan levännyt olo. Jostain syystä uni paranee aina dieetillä. Toisin kuin yleensä. Luulenpa, että se johtuu nukkumaanmeno- ja heräämisaikojen säännöllistymisestä. Kun ne on aina tietyllä kellonlyömällä, keho jotenkin oppii siihen rytmiin. Vaihtelevat nukkumaanmenot ja heräämiset taas saa aikaan mulla sen, että nukkuminen on sellaista kuin on. Mutta aina sitä on olevinaan illalla niin paljon puuhaa, ettei ehdi nukkumaan ja sitten kun saa nukkua pidempään niin nukutaan... Ei hyvä. Josko sitä taas yrittäisi saada jotain säännöllisyyttä tähän?

Treeni-intoa tuli haettua myös aloittamalla kevään bikinien suunnittelu. Bikinit on ommeltu ja kuviotkin selvillä. Niistä tulee mageet! Hiukan justeerausta tulee biksujen malliin viimekertaiseen verrattuna. Hiukan saa takaosa olla pienempi, muttei kovin paljon, sillä biksujen koon suhteen linja on tiukentunut. Keväällä tuli monta hylkyä liian pienistä biksuista. Varmaan hirveä tilanne edellisen päivän kilpailijakokouksessa kuulla, ettei biksuilla ole asiaa lavalle! Mistäpä varabiksut siihen hätään löytää? Puolet pakarasta tulee peittyä. No, ei mulla muutenkaan ole tarvetta ihan kaikkea esitellä... ;) Kohta voisi tilailla kivet. Himottaa jo alkaa strassaamaan. :)

Onneksi on tällä viikolla myös tapaaminen valmentajan kanssa. Ehkä sieltäkin tulee taas tsemppiä ja uskoa siihen, että on tässä jotain saatu aikaiseksi, vaikkei sitä itse taaskaan näe... omaan silmään muutos on niin pientä. Pitäisi katsoa peiliin parin viikon tai kuukauden välein, niin voisi huomata itsekin jotain... mutta kuinkas ne onnistuisi? Yhdeksän kiloa on tullut kisapainon päälle... kaipa siihen lihastakin jokunen määrä mahtuu. :)It's not whether you get knocked down;
it's whether you get up.
— Vince Lombardi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti