lauantai 1. kesäkuuta 2013

Selkäfilettä

Tänään olikin salilla hiljaista, sai treenata aivan rauhassa. Helle ja monet lakkiaisjuhlat taisivat olla suurimmat syyt hiljaisuuteen. Tänään kuitenkin, kuten aina pyhäpäivinäkin sitkeimmät raudankesyttäjät olivat kuitenkin tavoilleen uskollisina rakkaan harrastuksensa parissa. Niin myös minä. Kyytiä saivat selkäfileet :)

 
Tämä liike se tulee raskaammaksi offilla, kun dieettiin vertaa ja päinvastoin. Voimat eivät lisäänny ihan samaa vauhtia kuin oma massa... :D Ennätykset on tehty aina kisan alla. Tälläpä sitä tuli sitten aloiteltua ja kolme ihan hyvää sarjaa leukoja tuli vedettyä. Kulmasoutua ja mavea sen jälkeen vaihteeksi.

 
Pohdittiin siinä treenin tuoksinassa, että mulla ja monella muullakin taitaa olla saliallergia, kun aina nousee kaikenlaista pattia pintaan treenatessa. ;) hehe... kerrankin allergia josta tykkään. Selänkin osalta on todettava, että voimat ne kasvaa ja samoin fileet. Hyvä vire on päällä, kun aina treenaa ensi vuosi mielessä. Nyt nautiskelemaan lämpimästä kesäkuun illasta!
 
 
 
Happiness, I have discovered,
is nearly always a rebound from hard work.
-- David Grayson

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti