lauantai 29. kesäkuuta 2013

Keventelyä


Viime viikko oli rankka. Ei treenien puolesta, sillä ne jäi itseasiassa väliin.... Välillä tuntuu, että lomalle pääsy on enemmänkin rangaistus, kuin palkinto ahkerasta vuodesta. Viimeinen viikko ennen lomaa on aina ihan järkyttävää puurtamista. Hommat pitää saada mallilleen ennen kuin voi ripustaa hanskat kesäksi naulaan ja sammuttaa työtietokoneen moneksi viikoksi. Joka päivä tulee kaikenlaista pientä, mitä pitäisi vielä ehtiä. Onneksi paljon voi delegoida ja osan siirtää syksyyn, mutta ei kaikkea kuitenkaan. En kuitenkaan valita. Rakastan työtäni. :)

Mutta joo, treenit jäi viikolla väliin. Sen verran treenasin, että kävin valmentajan kanssa selkää kiusaamassa ja kuntoa näyttämässä. Eipä paineettomissa lihaksissa ollut paljon katselemista. Silti tuli taas sellaista palautetta, että ihan hurjan boostin sain taas! Olen todellakin melko nopeasti parissa vuodessa saanut paljon muutosta yläkroppaan! Olen niiiiin tyytyväinen. En olisi uskonut, että näin nopeasti mitään tapahtuu. Lihaksekas ulkonäkö oli pari vuotta sitten vielä haave. Nyt alan jo vähän näyttää siltä miltä olen aina halunnut. En tiedä, miksi jätin lihasten hankkimisen näin myöhään, mutta eipä se onneksi ollut vielä liian myöhäistä. Paljon ja kovaa työtä se on vaatinut, mutta se on niiiin ollut sen arvoista. Pari vuotta olen panostanut vain tähän.

 
Pari räpsyä parin viikon takaa, kun tämän päivän paneetonta kuntoa on turha esitellä. Nyt on tarkoitus kevennellä ja palautella ihan tosissaan, kun työkiireetkin saatiin pois päiväjärjestyksestä. Tulee lepo niin tarpeeseen. Ihan kevyttä satujumppaa salilla, paljon unta, venyttelyä ja ruokaa. Sen jälkeen irtoaa taas kova treeni ja saa tulosta aikaiseksi. Turha sitä on itseään salilla kiusata, jos on oikeasti uupunut. Ylirasitus siitä vain seuraa. Enemmän saa treenistä irti, kun on täysissä voimissa taas.

 
Within you right now is the power to do things you never dreamed possible. This power becomes available to you just as soon as you can change your beliefs.
 - Dr. Maxwell Maltz

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti