torstai 6. kesäkuuta 2013

Gazozilta ISO paketti!

 
Jee! Tänään kävin postissa ja siellä odotteli IIISOOO paketti täynnä kaikkea kivaa uudelta sponsorilta, Gazozilta! Iso kiitos! En malttanut sen enempiä odotella, vaan riensin suoraa tietä salille tuotteita testaamaan. Sopivasti sattui olemaan selkätreeni, joten nappasin postipaketista nämä testiin:

 
Gazoz pro belt, hyvä tarrakiinnitys, saa säädettyä täsmälleen oikean kokoiseksi. Selkä on riittävän leveä ja tukee mukavasti.
 
Gazoz rannegripit, todellakin paljon parempi pito ja tuntuma kuin tavallisilla vetoremmeillä! Ei kiristä ja purista jänteitä, veri kiertää, mutta ote pitää! Ja on vielä pehmeät, ei tule känsiä. No niitä on jo... ;) Ja näitähän voi pitää myös työntöliikkeissä. Ote pitää niissäkin paremmin ja on pehmeä.

 
1 käden soutu 4 sarjaa
kulmasoutu käsipainoilla seinään nojaten 3 sarjaa
alataljasoutu 4 sarjaa
ylätalja eteen lapiokahvalla 4 sarjaa
ylätalja taakse 3 sarjaa
hauiskääntö taljassa 3 sarjaa
 
Eipä siinä muuta enää tarvittu ja jaksettu... ennätyksiä hätyyteltiin taas ja selkä on ihan hellänä, täytyy vielä venytellä, ettei tule ihan mahdottoman kipeäksi.
 
Paketista löytyivät myös mm. ihanan väriset ja napakat Brasil Sul -treenilegginssit sekä mukava Brasil Sul -treenitoppi. Tykkäsin kovasti näistä. Valitettavasti kamerasta loppui akku ennen kuin sain hyvän kuvan, joten on tyytyminen nyt tähän tummaan ja muutenkin epämääräiseen kuvaan. Housujen väri näkyy paremmin yllä olevassa kuvassa. Materiaali on ihanan pehmeää, joustavaa, mutta napakka ja hengittävää kangasta. Hyvä oli treenailla vaikka olikin todella kostea ilma!
 
Iltapäivällä oli kova ukkoskuuro, joka onneksi viilensi ilmaa kymmenisen astetta. Ah, sitä viileyttä ja raikkautta! Minusta on ihan mahtavaa tämä viileys noiden helteiden jälkeen. En pidä kuumasta, mulla on huono lämmönsietokyky. Johtunee nopeasta aineenvaihdunnasta. Koneisto hyrrää muutenkin kierroksilla, joten kuumassa menee jo överiksi ja on tukala olla. Tästä syystä en koskaan ole ollut myöskään saunan ystävä... hyvä jos kerran vuodessa siellä kestää pari minuutia istua, kunhan lämpötila on alle 70 astetta. Taisin vuosi sitten kertoa infrapunapussikokemuksestani... siitä yhdestä ja ainoasta. Elämäni pisin puolituntinen, vaikkakin vain 40 asteessa... Huh huh. Ei ole kuuma minua varten. + 20-22 on aivan riittävän lämmin. Kaiholla muistelen juoksulenkkejä pakkasessa! No, olisi tuolla mukava nytkin juosta ukkosen viilentämässä kesäillassa. :) Ehkä kuitenkaan mikään ei voita sateessa juoksua. Raikas ilma ja koneiston viilennys koko ajan! Vaan sitähän se on se pakkasjuoksukin... No, toimii mulle molemmat! 

 
Vielä jäi vaikka mitä pakettiin! Ei magiaa mahantäydeltä..
 
Kasvu-unia!
 

2 kommenttia:

 1. Anonyymi6/09/2013

  Tervehdys Maarit,

  Kyllä noilla varusteilla kelpaa punttia veivata :).

  Mun "salainen ase" vetoliikkeissä on ollut jo pitkän aikaa polkupyörän sisäkumista tehdyt gripperit. Niillä saa aivan loistavan pidon otteeseen. Ainoana miinuspuolena on pienehkö kämmenien värjäytyminen treenin aikana, mutta sekin lähtee pesemällä :). Normaalisti en ole käyttänyt lainkaan vetoremmejä, mutta varsinkin nyt kun kyynärpää oikuttelee, moiset rannegripit voisin ottaa testaukseen :).

  Lopuksi on hienoa todeta, että kuntosi on pysynyt varsin siistinä kisojen jälkeen :). Tuolla tavalla on hyvä edetä kohti tulevia haasteita :). Hurjasti tsemppiä treeneihin!

  -V-

  VastaaPoista
 2. Moikka V!

  :D No luulisi otteen tosiaan sulla pitävän! Sama kai se, millaiset gripit on, kunhan tuntuma on itsestä paras.
  Jonkinmoiset on mulla oltava, kun ei näpeissä ole riittävästi yksin pitoa selkäliikkeissä.

  Kiitos :) On tosiaan kunto pysynyt tällä kertaa siistimpänä. Siihen pyrinkin, enkä päästänyt herkuttelua ryöstäytumään käsistä. Tälle kertaa se onnistui. Tästä on todellakin hyvä jatkaa ja seuraava dieetti on sitten helpompi ja kunto lavalla seuraavan kerran vieläkin parempi. :) Kiitos! Nyt on kyllä ollut ihan hurja draivi päällänsä, treeni kulkee! Hyviä treenejä sinullekin ja toivottavasti kyynärpää lopettaa kiukuttelun. :)

  Maarit

  VastaaPoista