tiistai 28. toukokuuta 2013

Rintareeni

Hirveen suuri potari... :D


Tänään oli taas se päivä, kun kaikilla muillakin oli sama treeni. Tällä kertaa rinta+ojentaja. Miten se onkin usein niin? Luulisi, ettei sitä nyt niin kovin usein sattuisi. Treenijaot ja treenipäivät kuitenkin vaihtelevat ihmisillä. Vaan ei. Monesti on sama treeni. Piti melkein ottaa vuoronumerot käyttöön laitteisiin jonottaessa.

Vaan tulipahan siitä huolimatta vedettyä todella hyvä reeni. :)

penkki kp
vinopenkki smith
peck deck
ojentajatalja

Perussettiä, mutta osui ja upposi. Ihan mahoooton pumppi! Kyllä pikkiriikkiset rintalihakset kiittää tiukasta treenistä ja kasvaa vähän lisää. :) Ihanaa, kun voimat kasvaa ja edistystäkin tulee. On se hyvä fiilis. Rinta on ollut mun heikoin lihasryhmä, vaan nyt on alkanut muutosta tapahtumaan.
Kuopat tuossa ylärinnassa alkaa paisua umpeen! Jes!

 
 
Eilen valmentaja vahvisti sen mitä itsekin olen muistellut. Tällä kertaa kunto on pysynyt kisan jälkeen huomattavan paljon parempana kuin edellisen kisan jälkeen! Jee! Siihen lienee useammallakin osatekijällä vaikutusta. Oikein on taas tehty asioita ja samalla tavoin jatketaan. Kisapainoon on tullut 6 kiloa eli hyvältä näyttää. Turhaa rasvaa ei ole kertynyt, vaan ihan sopivasti on asettunut off-kunto. Lihastakin oli tullut oikeisiin paikkoihin eli juurikin erityisesti rinta ja olkapäät ovat saaneet lisää massaa. Ja suuntahan jatkuu kohti ensi kevättä!
 
 
Tuhdin ja herrrrkullisen salaatin kera palautumaan.
 
 
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them
-- a desire, a dream, a vision.
- Muhammad Ali, American Boxer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti