sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Messuilla

Eilen käväisin Hyvinvoiva Salo -messuilla. Siellä oli esillä kaikkea hyvinvointiin liittyvää, kauneushoitoja, tervellistä ravintoa, liikuntaa jne. ja mm. Jan Sundellin luento.

Salon paras sali, Gym & Fitness Center, esillä messuilla

Sambaryhmän vauhdikas esitys
 
Tarkkaan kun katsoo, niin mulle oli varattu tuonne myös ohjelmanumero. :D
 
Yhdessä Hanna Saarion (body fitness SM1 ja PM1 2012) kanssa esiteltiin body fitness -lajia. Hanna haastatteli ja minä vastailin, lähinnä omaan treenaamiseen ja kisaamiseen liittyviin kysymyksiin ja jonkin verran yleisesti lajista. Yleisö oli ihan kiinnostunut ja kovasti tuli kannustusta ja kommenttia. Sitten verkkarit pois ja off-kuntoa esittelemään. :D Vielä mahtui bikinit päälle, vaikka itseä lähinnä hauskuutti (ja arvelutti) esiintyä enää julkisesti kisabiksuissa. Anatomiset asennot ja T-kävelyn esittelin. Vielä sekin muistui mieleen.

Kisakuntoon on tullut reilut 6 kiloa, joten ei se kunto ihan samalta enää näyttänyt kuin kisalavalla. Mutta nyt on off-kuntokin selvästi paremman näköinen kuin vuosi sitten. Olisiko syynä sitten se, että onnistuin välttämään tällä kertaa sen herkuttelukierteen ja pitäytymään melkolailla puhtaassa ruuassa. Ja toki se, että kaloreita ei ole tullut liikaa herkuttelun myötä. Plussalla olen, mutta ilmeisen sopivasti.

Treenit luistaa ja edistystä tulee. Hurja tsemppis on päällä jokaisessa treenissä, jopa jalkatreeneissä. Ne ei oikein ole kovasti innostaneet viimeiseen vuoteen. Ensimmäisellä dieetillä oli mukavaa niitä kiusata, kun ajattelin, että vihdoin saa ihrat sieltä pois. Mutta kun ne tuli takaisin... motivaatiokin vähän hiipui. Mutta nyt sain voitosta sellaisen boostin, että 110% lasisssa treenataan, jotta kehitystä tulee ja ensi vuonna olisi vieläkin kovempi.
 

Kuntoa kuukausi kisan jälkeen, vielä mahtuu biksut päälle ;)
 
 
On the mountains of truth you can never climb in vain: either you will reach a point higher up today, or you will be training your powers so that you will be able to climb higher tomorrow.
- Friedrich Nietzsche

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti