maanantai 15. huhtikuuta 2013

Suomen mestaruus!


Kuvan copywright Tommi Mankki
 
 
Niinhän siinä sitten kävi, että Fitness Classic masters Body Fitness SM -voitto korjattiin kotiin! :D
 
 
 
 
Kuvien copywright Mike Sirén
 
 
Aika uskomaton fiilis. Viimeistelyt meni putkeen. Kunto oli hyvä, vaikkakaan siihen ei mun aineenvaihdunnalla millään meinaa saada muutosta aikaiseksi enää viimeisellä viikolla. Näytän jo alkuviikoswta siltä, mitä lavalla tulen olemaan. Toki viimeistelyt pikkaisen tuo hienosäätöä tuomareiden silmissä, mutta mun silmään ei ainakaan mitään isoa tapahdu. Saa syödä ihan tosissaan. Melkein hankalin asia dieetillä mulle on toi tankkaus. Vatsa ei enää vedä loppudieetistä sellaisia määriä ruokia, mitä mun pitäisi syödä, jotta lihakset täyttyisi. Syömällä suunnilleen koko ajan, sain häthätää yhden kilon lisää painoon tankkaamalla monta päivää... Mulla tuo kiristyminen menee niin omalla painollaan ja kun se on saatu vauhtiin, niin onkin melkein hankalampaa saada se pysähtymään... Nesteitä ei tankkauksista kerry millään, mikä on naisille todella harvinaista. Suolaa söin ja vettä join mielin määrin viimeisenä päivänä yöhön asti. Ruokaakin enemmän kuin olisin jaksanut. Ähisin ja puhkuin vaan syödessä, kun teki niin tiukkaa. ;D

Väri onnistui tällä kertaa todella upeasti. Stailaus kokonaisuudessaan oli onnistunut ja on saanut kaikilta paljon positiivisia kommentteja. Upea meikki ja ihan mielettömän ihanat hiukset! Todella namut kynnet! Kun kaikki valmistelut oli saatu valmiiksi, enää jäi oma työ lavan takana ja lavalla hoidettavaksi. Jotenkin edelleen tuntui, että ihan kunnollista pumppia en saanut aikaan olkapäihin, vaikka oli ne paremmat kuin viimeeksi. Miten sitä saisi syötyä vielä enemmän???!! Ihan pientä odottavaa jännitystä lähinnä ja pientä hermoilua, että ehtii tehdä lavan takana kaikki viimeistelyt ennen lavalle menoa. Kun ne oli tehty, niin olin kuin viilipytty lavalle pääsyä odotellessa. :) Lähinnä halusin vaan pääsät sinne jo näyttämään.Ihana huoltajani Maria _ Hair Studio Maicci _ taikoi myös NIIIN ihanan kampauksen, että se on saanut PALJON kehuja! Kiitos Maria kaikesta! ♥

 
 
Namut kisakynnet!
 
Disturb.fi sponssaama tiimiverkkari. Kiitos Disturb.fi
 

Ihan mahtavaa olikin sitten astella sinne! Ihan mahtavaa! Mieletön fiilis, kun katsomo huutaa. Etukäteen tiesin joitakin vastustajia. Tiesin, että sinne on tulossa pari vuosia yleisessä sarjassa kisannutta, joten arvelin, että he ovat pahimmat vastustajat. Ajattelin siten, että jos kolmen parhaan joukkoon pääsee, niin hyvä. Olikin vähän yllätys, kun mut pyydettiin ensimmäisenä varsinaiseen vertailuun - mikä siis tarkoittaa, että olis siihen mennessä vähiten pisteitä saanut (tässä siis paras saa vähiten, kun sijoitus on sama kuin pistemäärä eli sijasta yksi saa yhden pisteen, kuudes saa kuusi pistettä). Samoin finaalin vertailussa vahdetaan paikkoja siten, että keskelle sijoitetaan parhaat, reunoille heikommilla sijoilla olevat. Siitäkin osasin jo aavistella, että ihan kärkisijoilla ollaan! :D
T-kävely jännitti ehkä eniten, koska viimekisoissa en sitä päässyt ollenkaan tekemään, kun finaalipaikka jäi saamatta. Tuntuikin, että olisin voinut olla vielä vähän rennompi ja luontevampi siinä, vaikka se menikin ihan virheettömästi.

pose T-Kävelystä


Suurin kiitos avusta kuuluu tietysti valmentajalleni! Kiitos Mika! Aina löytyi tsenmppausta, jos oma usko alkoi matkalla horjua - joka kerran palasin kotiin taas hyvillä mielin ja motivaatiota täynnä.

Parannettavaa ja kehitettävää siis vieläkin jäi! Nyt aletaan tahkoa olkapäitä ja ylärintaa ihan tosissaan. Niihin tarvitsee paljon lisää massaa. Yläkroppa olisi varmaan ollut parhaimmillaan taas noin kuukautta ennen kisaa... Hiukan siis vieläkin on epätasapainoa ylä- ja alakropan kanssa. Nyt vaan tsemppaa, että offilla jalkoihin ei kerry liikaa rasvaa, jotta seuraavalla dieetillä yläkroppa säilyy taas vähän paremmin.

Ei taaskaan tosiaan yhtään tullut dieetillä väsynyt olo. Yhtenä päivänä pudotettiin kalorit liian alas, jolloin kyllä energia loppui ihan totaalisesti. Korjattiin heti tilanne ja taas jaksoi porskuttaa. Hankalaa oli kyllä myös viimeisen viikon keventely, kun kävellessä olisi tehnyt mieli pistää juoksuksi ja salilla enemmän painoa pakkaan. Kroppa huusi kunnon treeniä. Tankkaillessa energiatasot nousi nousemistaan ja aloin loppuviikosta melkein hyppiä seinille, kun virtaa olisi ollut vaikka mihin, mutta mitään ei saanut tehdä. Salille tekee jo kovasti mieli niitä kuluttamaan... taidanpa sinne kohta puolin suunnata! :)

 
Ei muuta kuin lisää treeniä!

20 kommenttia:

 1. Anonyymi4/15/2013

  Onnnittelu voitosta! Kertoisitko tarkemmin mitä ja miten paljon söit kun tankkailit kuntoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) En turhaan mene niin yksityiskohtiin. Viimeistelyt on kuitenkin niin yksilöllisiä ja mietittävä jokaiselle ihan erikseen, mikä toimii. Mutta sanotaan, että samaa terveellistä hiilaripitoista dieettiruokaa, jonkun verran enemmän kuin offilla normaalipäivänä. Eli paaaljon :)

   Poista
 2. Anonyymi4/15/2013

  Kuvista päätellen paras voitti, ehdottomasti. Ja tosiaan, hyvä kisalookki antoi vielä viime silauksen. Nämä kuvat motivoi omaan treeniin, vaikka masters body fitness -sarjaa ollaan vain iän puolesta... ;D Onnea ja uutta paloa treeniin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla, että saat blogista omaan treeniin tsemppiä! :)

   Poista
 3. Ihan mahtavaa, onnittelut! Kampaus on kyllä tosi hieno. =)

  VastaaPoista
 4. Paaljon paaaaaljon onnea Maarit! Katselinkin mm. sun hiuksia, että ne oli tosi mageet :) Ja kyllä erotuit eduksesi :) Hyvä sä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kova työ kannattaa. :)

   Poista
 5. Onnea, mie niin tiesin et voitat!! Upea Nainen oot!! Niin, meinasithan FB aiemmin, et EM-paikka oli lähellä, syksyllä vasta on MM?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kerttu! Niin, en saanut paikkaa kansainvälisiin kisoihin. Takaisin salille kasvamaan ja ensi vuonna uusi yritys ;)

   Poista
 6. Anonyymi4/15/2013

  Mahtavaa! Oon seurannut sun blogia jo pitkään ja täytyy sanoa, että olet tehnyt todella hyvää työtä, pitkäjänteisesti jalat maassa-asenteella. Vautsi, erittäin hienoa! Ansaitset voiton ehdottomasti. Onnea tuhannesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kova työ jatkuu.

   Poista
 7. Wau, mikä nainen! Onnittelut ansaitusta voitosta! :)

  VastaaPoista
 8. Tosi hieno kunto! Paljon onnea.

  VastaaPoista
 9. Onnittelut täältäkin! Upea suoritus ja paljon tsemppiä jatkoon! :)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi4/21/2013

  Paljon onnea !!!!

  t.satunnainen vierailija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos satunnaiselle vierailijalle! :)

   Poista