maanantai 8. huhtikuuta 2013

Kisaviikko

Niin se aika vierähtelee ja kisaviikkoa mennään. Tämä viikko se onkin sitten hulinaa täynnä - kalenteri on täydempi kuin pahimpana työviikkona. Ruokamäärät on erilaiset joka päivälle, tarkkana saa olla, että kaikki on tehtynä valmiiksi, jotta voi aikataulun mukaan viilettää. Kaikki on pitänyt kirjata kellontarkasti ylös, ettei mitään unohdu tehdä. En voi (kontrollifriikkinä) sietää yleensäkään aikataulun muutoksia, tällä viikolla sellaiset on erityisen hankalia, jos vaikka ruokia pitää alkaa laskeskelemaan uudelleen ja miettimään, pitääkö sittenkin vielä juosta kaupassa... Kunnon mukaan mennään, joten pitää olla valmiina muuttamaan suunnitelmia. Olin jo unohtanut, miten stressaava mulle tämä viimeinen viikko on. Sitä luulisi, että tässä vaiheessa voisi jo hengähtää... mutta NIIN paljon on vielä tehtävää ja muistettavaa. Vaan eipä tätä nyt enää kauaa kestä.   :)

Tuntuu, että vastahan tämän dieetin aloitin ja kohta se jo loppuu. Kevät meni todella nopeasti. Tyytyväinen täytyy olla. Kunto on todellakin paljon parempi tässä vaiheessa viikkoa kuin viimeeksi. Tällä kertaa tosiaan pääsin 8,5% rasvoihin eli paljon kireämmäksi ja siten tasapainoisemman näköiseksi kuin viimeeksi. Painoa ja lihasta on kuitenkin enemmän. Jes! Tästä on hyvä lähteä tankkailemaan kohti kisakuntoa. Lavakunto se on kuitenkin se, mikä ratkaisee.

Kevyttä treeniä, venyttelyä, posetusta, T-kävelyä luvassa tälle viikolle. Ja tietysti sitä kaunistatumista, kampaajaa, ripsiä, kynsiä, sokerointia, värien levitystä... Pitäisi ehtiä venyttelemään reilusti ja rentoutumaan... Hyvillä mielin ja todella hyvillä fiiliksillä kisoja kohti! Voipi olla, että palailen seuraavan kerran vasta kisatunnelmissa, pysti tietysti kourassa! Ei etukäteen jännitä, kuten ei viimeeksikään. :)

Moniko on Kultsalle teistä lukijoista lauantaina tulossa? Nyt saa kommentoida (kuten aina)! :)

- Sain Anulta haasteen - palailen siihen paremmalla ajalla :) -


Ihanaa viikkoa kaikille!

10 kommenttia:

 1. Anonyymi4/08/2013

  Jos tulen kultsalle, niin tulen vain ja ainoastaan sinun vuoksesi! :] Paljon tsemppiä, hienosti se sujuu!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Fiilikset on hyvät. :) Kultsalle sitten vaan!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi4/08/2013

  Pitkästä aikaa aion olla paikalla. Viimekerrasta onkin kulunut jo hetki.

  Hurjasti tsemppiä valmisteluihin ja etköhän sinä palaile sieltä pysti kourassa :).

  -V-

  VastaaPoista
 4. Kiitos V! Sillä asenteella mennään! ;)

  VastaaPoista
 5. Salosta lähtee ainakin kaksi isompaa lössiä, eli yhteensä 11 kpl ja muitakin joista en tiedä on varmasti tulossa.

  VastaaPoista
 6. Ihan mahtavaa, Archey! :D Kunnon huutosakki se pitää olla. Eiköhän sillä vielä kiritä hiukka korkeammalle korokkeelle ;)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi4/13/2013

  Paljon onnea kisoihin, nauti täysillä päivästä ja kaikesta tehdystä työstä!!!!

  VastaaPoista
 8. Onnea Maarit :)!!!

  VastaaPoista
 9. Anonyymi4/13/2013

  ONNEKSI OLKOON MAARIT!!!! :) <3 oot huippu! tirautin onnen kyyneleen :')

  VastaaPoista