sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Viimeinen kova viikko uunista ulos

 
Ihanaa ja aurinkoista pääsiäistä! Pääsiäisestä ei kyllä täällä näy häivähdystäkään. Ei ole yllätysmunia, charlottaa tai muutakaan herkkua... Tässä on dieetin aikana monet pyhät ja kekkerit menneet sen kummemmitta noteerauksitta. Ei tullut kovinkaan juhlistettua pikkujouluja, itsenäisyyspäivää, joulua, uutta vuotta tai ystävänpäivää... unohtuiko joku? Monesta hauskasta menosta on täytynyt kieltäytyä. On helpompi olla menemättä, kuin mennä ja katsella toisten herkutteluja ja vastailla loputtomiin kysymyksiin, miksen syö.. ja kai mä nyt vähäsen voisin jotain herkkua ottaa. Juu ei. Kaikista "huvittavinta" on töissä, kun kokouksessa asiakas tarjoaa mahdollisesti lounaan koko porukalle ja minä kaivan vaan kassista oman pikkiriikkisen rahkapurkin. Aina saa selitellä. Mukava katsella, miten eri ihmiset lajiin suhtautuu. Toiset kyselee oikeasti kiinnostuneina, toiset on selvästi sitä mieltä, että "sellaista turhanpäiväistä ja narsistista hömpötystä". Mielipiteensä kullakin. :)
 
Vaan kohta se loppuu! Täytyy vaan toivoa, että tällä kertaa pysyy homma hanskassa. Pahasti vaan on alkanyt tässä loppudieetistä suklaa, karkit, kakut ym. himottaa... Nyt kysytään sitä päätä taas. Saa varautua siihen, että ei taas tule olemaan helppoa tuo offille paluu. Täytyy yrittää keksiä joku muu mantra kuin "Nyt saa syödä". :D Tämä on niin omituista, kun koko ikänsä on tottunut syömään terveellisesti ja makeat eivät ole kovin kauheasti kiinnostaneet. Silloin tällöin jotain pientä. Mutta tämän diettailun myötä siitä meinaa minullekin tulla ongelma! Vai vielä terveellinen laji... ;) Kannattaa miettiä kyllä uudelleen, ennen kuin tähän ryhtyy. Onko sitä päätä ja onko valmis siihen, että dieetin jälkeen kaikki rasvat tulee tuplana takaisin. Niinkin usein käy.
 
 
Iloisempiin aiheisiin! Eilen oli pienimuotoinen harjoituskisa. Harjoiteltiin kisatankkaus ja viimeistelyt. Aika jännä, että mulla on kuulemma samanlainen aineenvaihdunta kuin nopean aineenvaihdunnan omaavalla miehellä! :D Hah. Viimeistelyt tehdään nyt siten sen mukaan. Mun kroppa ei kerää niin herkästi nestettä, kuten naisten yleensä. Taitaa tuo dieettikin ja rasvan palaminen mulla olla tuon aineenvaihdunnan takia niin helppoa. Mulla ei dieetti ota voimille - toki, jos kalorit putoavat liian alas, niin eihän sitä energiaa ole kenelläkään. Voin pysyä syömisissä ja hiilareissa sillä tasolla, että olo on hyvä, jaksaa hyvin ja silti rasva palaa.

Kuntokin on ihan kohdillaan eli kisakunnossa ollaan! Jeee! Jos tässä nyt vielä viimeisen viikon aikana jonkun gramman tuolta ahterista saa pois niin aina parempi, mutta se ei ole edes välttämätöntä. Ihan mahtavaa. Näin kireään kuntoon en viimeeksi päässyt. Näytän omasta mielestä todella pieneltä - no mitäpä muutakaan, kun rasvat on poissa. Seuraava viikko vedetään tosiaan vielä kovaa treeniä, loppuviikosta aloitetaan aktiivinen lihasten palauttelu ja ensi viikko onkin jo kevyt viikko, tankkailua ja palautumista. Hui! Vähiin käy.

Rentouttavaa pääsisäistä!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti