perjantai 22. maaliskuuta 2013

Lähtölaskenta alkaa...

Huuu. Kolme viikkoa kisaan eli kaksi viikkoa tehokasta peliaikaa jäljellä...

Viikko sitten kuntotsekkauksessa tuli kyllä niin huippua palautetta valmentajalta! Olin kuulemma yllättävän kovannäköinen. Mikäpä sen parempaa kuin yllättää valmentaja hyvällä kunnolla. Kunto on siis mallillaan. Sain kuin sainkin kiinni aikataulun, josta olin alkudieetin jäljessä. Kisakuntoon ei ole enää kuin himpun verran matkaa. Itsestä olo alkaa tuntua aika oudon pieneltä... täytyy vaihtaa housukokoa pienempään, kun normaalit vaatteet alkaa roikkua päällä. Sujahdan nyt housuihin, joka offilla ei polvia ylemmäs nouse. :D Peilissä näkyy omasta mielestä tikku-ukko (tai siis -akka). Ja on varsin järkyttävää katsella noita offilla otettuja kuvia. Noinko tuhdit mun jalat on normaalisti? Ei kamala, ja mä luulin silloin että ne oli ihan kohtuullisen kapeat... Voi myök! :D Nämä on just näitä ajatuksia, kun alkaa pyöriä päässä, kun oma kroppa muuttuu kisakuntoon. Mikä on normaalia? No, ei ainakaan kisakunto! Vaikka itse haluaisin mielelläni pitää jalat kisakunnossa ja yläkropan off-kunnossa. :D

Ennen kisoja meinasin käydä kehonkoostumusmittauksessa. Ihan mielenkiintoista nähdä, mikä on nyt rasvaprosentti ja paljonko sitä lihasta on tullut lisää. Viimeeksi taisin käydä pari viikkoa ennen kisaa ja se oli vähän päälle 10%. Nytpä taidan päästä kireämpään kuntoon, kuten tarkoitus olikin. Jalkoihin jäi kuitenkin viimeeksi vielä paljon rasvaa, kun yläkropan takia ei voinut niin tiukalle niitä vetää. Silti näyttää, että kisapaino tulee olemaan reilusti enemmän kuin viime vuonna. Jes! Se taas tarkoittaa, että lihasta on vuoden aikana kertynyt 2-3 kiloa. Ja kyllähän tuo näkyykin. Siellä ne on olkapäissä ja yläkropassa! Itselläkin on sen takia todella hyvät fiilikset!

Nyt on siis aikaa myös testailla viimeistelyt kuntoon - toisin kuin viime vuonna. Ensi viikonloppuna pidetään sitten harjoitustankkailut ja pelaillaan suolan ja nesteiden kanssa - aivan kuten kisoissa sitten tehdään. Saadaan vielä sekin osuus fiilattua kohdilleen. Huuuu. Koskaan ei kyllä voi olla satavarma, mitä kropassa tulee tapahtumaan... niin moni pienikin asia vaikuttaa kuntoon, kun ollaan tällä tarkastelun tasolla.

Tänään on taas tankkailtu tavallisesti ja huomenna odottaa taas kunnon selkäsauna,  T-kävelyä, venyttelyä... sitä tuttua puurtamista. :)


Tämä se usein pistää vauhtia töppöseen jos meinaa kone hyytyä:...TJ 22...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti