keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Move your ass !

Vaihdoinkin sitten uuden vaihteen peliin. :) Jopa salitulokset lähtivät paranemaan, vaikka olen tukevasti miinuksella. En tiedä mitä tapahtui, mutta nyt on ASENNETTA ja uutta virtaa! Nyt ei anneta hetkeäkään periksi eikä tippaakaan etuja muille. Ennemminkin otetaan loppukiri! Ugh!

Asennot on myös parantuneet hurjasti. Nikamien naksauttelu on notkistanut rankaa (tuppaa yhtenään menemään nikamat lukkoon), lisäksi poseja on tahkottu ja hyvistä mm. Maija Elovaaran ohjeista imetty kaikki vinkit. 

Alkaa hiljalleen taas konkretisoitua se ajatus, että kohta siellä lavalla taas ollaan. Tänään varailin kisaviikolle hiusten värjäystä, ripsien pidennystä, sokerointia, kynsien laittoa ja kisavärien levitystä... huh. Kisa-aamuksi jäi vielä kampaus ja meikkaus. Paljon on viimeisteltävää, mutta suurin työ tehdään kuitenkin off kaudella ja dieetillä! Paljon tämä vaatii uhrauksia, paljon pitää olla pipossa pitoa, pitkäjänteistä kovaa työtä, se vie hirveästi aikaa, mutta on se sen arvoista! Mahtavaa nähdä työnsä tulokset, kävi kisassa sitten miten tahansa - vaikka nyt tuli jostain kyllä sellainen boosti, että ylös tavoitellaan. Kovia vastuksia siellä on, vuosia yleisessä sarjassa kisanneita upeita naisia, jotka nyt ovat vaihtaneet masters-sarjaan. Kaikkiaan 12 kisaajaa tällä hetkellä. Kaikkeni teen, että sijoitus olisi hyvä! Kahdeksan viikkoa jäljellä...
 
 

Asennetta treeniin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti