tiistai 22. tammikuuta 2013

Polttoainetta

Pentele sentään! Taas tuli noottia, että päivitän blogia liian harvoin :D. Mutta... kun... Ei sitä vaan meinaa ehtiä, kun arkena loppuu tunnit kesken päivästä, eikä se viikonloppunakaan ensimmäisenä puhteena ole mielessä. Pitää tehdä arkena rästiin jääneitä asioita. Mutta ihanaa kun olette siellä  ja olette kiinnostuneita ja annatte palautetta  - ehkä liiankin harvoin ;)! Minustakin on mukavaa kuulla, että oikeasti olette kiinnostuneita lukemaan edistymisestäni, se kannustaa minuakin. Vaikkakin toisaalta samaan aikaan omatunto soimaa, kun en taaskaan ehtinyt / jaksanut kirjoittaa päivitystä. Mutta laittelen, kun vaan ehdin. Ja uusia lukijoita on jälleen tullut. Tervetuloa! :) Kohtahan tässä hivotellaan jo sataa lukijaa! Wau! Lisäksi tietysti ne, jotka lukevat anonyminä.

Kunto etenee, pikku hiljaa. Nimenomaan. Ei ihan samaa tahtia kuin viime vuonna - mikä ikinä sitten syynä onkaan. Hiukan täytyy kiristää tahtia - jos se nyt mitenkään on mahdollista. Kaloreista en haluaisi pudottaa. No, mukaan otetaan pari muutakin kikkakolmosta, ehkä ne auttavat.

Tällä hetkellä on menossa kevyt viikko. Vähän lepoa kropalle, lihaksille ja ehkä samalla mielellekin. Enemmän venyttelyä, treenitkin ovat kevennettyjä ja nukkuakin yritän normaalia enemmän. Ihan omituista käydä salilla tekemässä treeniä, jossa sarjaa ei tehdä loppuun asti. Tuntuu fuskaamiselta! :D No, kevyellä viikolla lihas saa levätä, sehän se tarkoitus on. Pääkopan on vaan vaikea sopeutua siihen. Toisaalta samalla tietysti lihaspaineet putoavat, kun niitä ei nyt pumpata viimeiseen asti. Samalla ne tietysti veltostuvat... asian kääntöpuoli, joka myös meinaa kiristää pipoa. Sitä alkaa näyttää loppuviikkoa kohti ihan lihaksettomalta. No, saahan ne taas takaisin, kun tankkaa ja jatkaa taas kovia treenejä. Täytyy vaan nyt unohtaa se ja yritää nautiskella tästä levosta, niin jaksaa sitten taas painaa sata lasissa.

Ruoka se vaan pyörii mielessä ja lautasellisen huvetessa sitä ajattelee, että "Voi ei, taas se loppuu!". Niin mieluusti soisin kunnolla, mutta onneksi tankkauspäivinä saapi sen tehdä. Muulloin täytyy vaan nautiskella hitaasti :)

Naudan paistia, raasteita ja perunaa. Ja joo, gourmet-kokin annos olis paremman näköinen ;)

Ihanaa, todella pehmeäksi uunissa muhinutta omenaa ja rahkaa. Pari rusinaa ja ripaus kanelia.
 
Iltapala: kananmuna ja mustikkarahka. Sitten unille :)


Vielä on reilu viikko aikaa ilmottautua kisoihin. Nyt on jo 12 kisaajaa masters-sarjassa! Alkaa jänskättää, että mitenkähän siinä taas käy. Oli viimekisa niin kovatasoinen ja epäilen, että niin on nytkin. Ei tule olemaan ihan helppo nakki pärjätä. Täytyy vaan tehdä parhaansa ja toivoa, että se riittää pitkälle. Aaaaaa.... alkaa heti pyöriä mielessä, että T-kävelyä ja posetusta vaan nyt enemmän tälle viikolle. Juu, kaikki käytettävissä oleva aika menee ihan helposti tähän touhuun. Koittakaa pärjäillä siellä pidemmillä päivitysväleilläkin! Kyllä täältä aina jotain kuuluu. Tahti sen kun kiristyy vaan... :)


Rentouttavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti