keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Latua!

Johan oli ruuhkaa salilla! Ihan muutama on tehnyt näköjään uuden vuoden lupauksia... Sai melkein raivata itselleen tilaa ja taistella penkeistä ja välineistä. Onneksi kohta avataan salin laajennus ja saadaan lisää tilaa ja uusia laitteita. :)

Hyvä treenit tuli kuitenkin tehtyä. Rinnalle penkkiä, vinopenkkiä ja ristitaljaa. Todella hyvä tuntuma ja nyt on jo aamutreenistä kipeät lihakset. Yleensä mulla tulee kipeäksi vasta seuraavana päivänä. Silti tuntuu, että en saa oikein enää vastusta lisättyä. No, ymmärtäähän tuon toisaalta dieetillä ainakin, mutta muutenkin tuntuu, että olen junnannut niillä samoilla painoilla ikuisuuden. Lihasta on kuitenkin rintaan tullut siitä huolimatta. Joten eipä tuolla tarvitse päätä vaivata.

Ojentajille iltapäivällä mukava supersarja ranskalaista ja kapeaa penkkiä, joka toki otti myös hiukan rintaan (eikä yhtään haitannut). Vatsalle tein linkkuveitsiä jumppapallon päällä jalat suorina sekä hooveria.

Joululoma meni nautiskellessa ja tuli kyllä NIIIN tarpeeseen. Stressitaso laski ja loma tuntui todella pitkältä. Ehti levätä kunnolla ja treenailla T-kävelyä. Nyt jaksaa taas painaa. Arki on kyllä kiireistä ja aika kortilla. Mutta tälle hommalle nyt haluan antaa taas kaikkeni ja katsoa, mihin asti pääsen. Tässä kuussa pitää ilmoittautua kisoihin. Mielenkiintoista nähdä, keitä on tulossa vastaan omaan sarjaani. Kolme ja puoli kuukautta kisoihin. :)

 
 
Treenimusaa ♥
 
 
Tuloksekasta uutta vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti