lauantai 12. tammikuuta 2013

Aurinkoista lauantaita!

Ihan mahtavaa, aurinkoista päivää! Tässä pari räpsyä tämän hetkisestä kunnosta. Hiukan saa poltella vielä rasvoja koivista, mutta eiköhän ne sieltä ajoissa lähde. Painokin on taas laskusuunnassa pienen nesteilyn jälkeen. Treenit on luistaneet todella hyvin. Poimin Metallisydämen blogista mukavan supersetin kulmasoutua. Olikin varsin tehokas. Täytyy ensi kerran koettaa, josko pysyisi vähän enemmän etukenossa - tahtoi näköjään nousta yläkroppa lopussa liiaksi pystyyn, mutta joka tapauksessa olil varsin tehokas yhdistelmä. Kyllä tuntui selässä! Näitä taisikin mennä sitten neljä ihanaa sarjaa. :) Sen päälle vielä alataljaa pudotuksilla sekä hauiksille supereita. Voi sitä ihanaa tuskaa!


 

Jälleen upeeta treenimusaa. Toimii mulle :) Tässä kappaleen osa 1/5 - pitkä miksaus.


No pain - no gain!

2 kommenttia:

  1. Tuo on tehokas liikepari. Siihen on hyvä yhdistää vielä vaikka alatalja kolmanneksi liikkeeksi, pienillä painoilla ja tuntumalla :)

    VastaaPoista
  2. No juu! Epäilen, että toimii! :D Alataljaa tein tuon jälkeen ihan vaan omana liikkeenä ja kyllä on nyt kipeetä lihasta selässä. Testaanpa ensi kerran triplasarjana. Lisää hyviä vinkkejä otetaan vastaan! :)

    VastaaPoista