lauantai 8. joulukuuta 2012

Posetusta

Aamulla treenasin T-kävelyä, kunnes nahka lähti varpaista :D Oli pakko lopettaa. Yritän opetella kävelemään 11.5 cm koroilla. Kyllä se sujuu, kunhan muistaa suoristaa polven. Täytyy harjoitella, ettei se näytä töksähtelevämmältä kuin niillä entisillä kengillä. Taisivat olla 9cm. Välillä meinaan mennä nenälleni asentoa ottaessa, kun kanta on (yllättäen) niin korkealla... treeniä, treeniä vaan.
 
 
Viikko sitten meillä oli tiimin kanssa yhteiset poseharjoitukset ja Maija Elovaara oli siellä meitä opastasmassa :). Tuli paljon hyviä vinkkejä ja T-kävelyn asennotkin meni vähän uusiksi. Nyt täytyy hioa niitä. Mulle vaan meinaa aina iskeä masennus, kun en ole vielä ollenkaan niin lihaksikas kuin haluaisin olla. Mutta ei kai sitä nyt voi muuta kuin mennä tällä kropalla ja hakea vähän kisakokemusta. Kaipa ne lihakset sieltä joskus tulee :)
 
Kävelyn jälkeen treenasin takareisiä ja pakaraa todellä hyvällä tuntumalla. Jes! Kohta paluu salille etureisiä ja pohkeita kiusaamaan. Täytyy katsella, kuinka kovaa niitä voin nyt treenata. Taisin jokin aika sitten askelkyykkykävelyssä hiukan venäyttää eturistisiteen horjahtaessani... hiukan tuo sotki treenejä. Kevyesti ole salilla koko ajan käynyt polvea kuulostellen. Teen niin kovan treenin, kuin polven ehdoilla nyt saa tehtyä. Ei sitä normaalisti huomaa, mutta treenissä se saattaa hiukan vihlaista... Tarkkana pitäisi olla, ettei väsyneenäkään tulisi loukkaantumisia, vaan keskittyy liikkeeseen loppuun asti. Onneksi ei käynyt pahemmin.
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti