sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Koipia

Huh huh. Olihan viikko. Stressiä ja työkiireitä. Joulukin tulee vauhdilla, mutta ei sitä ehdi vielä miettiä. Juuri ja juuri muistin laittaa joulukortit ja lahjapaketit postiin, kiireellä nekin. Olisi kiva kirjoitella kortteja kaikessa rauhassa, joululauluja kuunnellen, mutta eipä niitä nykyään ehdi... Onneksi viikon päästä alkaa loma. On siinä sentään viikonloppu jouluvalmisteluihin aikaa.

Treenit sen sijaan luistavat. Eilen oli vuorossa jalkapäivä, aamusella takareisiä ja pakaraa ja illalla etureisiä ja pohkeita. Tarkkaan pitää vieläkin liikkeet valita, jotta polvi jatkaa paranemista. Mutta kovan treenin kyllä saa onneksi tehtyä. Mitäpä muuta tällä kertaa kuin supersarjoja, 3-4 pitkää sarjaa  :) Eli kunnon höykkyytystä. Eipä tarvinnut montaa liikettä tehdä, kun otti kaiken irti niin jo oli jalat makaronia.

a. koukistus istuen
b. loitontaja
koukistus maaten 1 jalka kerrallaan
lantion nosto levytangolla

a. ojennus istuen
b. etukyykky taljassa
a. pohje aasi
b. pohje hack

Vielä viisi...
 
Yhtään ei polta....


Juoksemaan en ole vielä päässyt :(  Polvi kipeytyi siitä viimeeksi niin kipeäksi, että en ole viitsinyt käydä kokeilemassa. Täytyy pysyä niissä liikkeissä, jotka eivät satu - väärällä tavalla. Kehoa kuunnellen, kuten aina :)

Kovia treenejä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti