lauantai 3. marraskuuta 2012

Selkää ja hierontaa

Jälleen kerran lempparipäivä eli selkää ja supersarjoilla. Hiukan on leuanvetotulos heikentynyt dieetin aikaisesta, kun oma paino on noussut. Nytkin siitä kyllä kolme sarjaa rimpuilin ylätaljan kanssa. Ihan makean tuntuinen treeni. Lopuksi vähän olkapäitä.

a. leuanveto kapea
b. ylätalja leveä
a. kulmasoutu
b. alataljasoutu
mave
a. face pull
b. pystysoutu

Sen jälkeen kiiruhdin hierojan pöydälle. Aijai, kun taas löytyi kireitä kohtia! Hyviä vinkkejä tuli taas lihashuoltoon ja treeneihin. Rintaranka se on vaan edelleen jäykkä. Siihen pitäisi saada liikkuvuutta, saisi otettua tuon sivuasennonkin vähän helpommin. Kotiläksyksi tuli keppijumppaa ja kiertoja. :D Vaikka kuinka on venyttelevinään (muka) tarpeeksi, niin lisää se vaan aina kaipaa... kovaa on treeni, niin kuin kuuluukin.

Hiukan tuli ostettua herkkuja vielä, vaikka melko hyvin nyt olen sisäistänyt, ettei ne herkut ja niiden syömiset taaskaan maailmasta lopu, vaikka dieetti alkaakin.Rentouttavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Anonyymi11/10/2012

  Moikka!

  Tulipa mieleeni kysäistä, että käytätkö paljonkin supersarjoja treeneissäsi? Itse käytän niitä jonkin verran, mutten jokaisessa treenissä. Olen huomannut että ne TODELLA ajavat lihaksen loppuun ja antavat maksimaalisen ärsykkeen. Kun siis käytän treeneissä supersarjoja, ovat myös sarjojen määrät oleellisesti pienempiä (1-2 sarjaa/liike). Ihan mielenkiinnosta kuulisin, miten supersarjat vaikuttavat kohdallasi sarjojen määrään?

  Joskus muistan lukeneeni jostakin, että supersarjoja ei tulisi käyttää ihan jokaisessa treenissä ja niiden tarkoituksena on antaa eränlainen shokkiefekti treenattavaan lihakseen.

  -V-

  P.S. Onhan tuossa kulmasoutukuvassa molemmilla puolen sama määrä rautaa? Huomasin vaan, että toisessa kiekossa on läpimenevät kahvat :).

  VastaaPoista
 2. Moikka V!

  Silloin tällöin käytän supersarjoja ja muita erikoistekniikoita, en tokikaan joka treenissä. Itse en ole kyllä vähentänyt sarjamäärää supersarjoja tehdessä. Lisäksi aina vaihtelen liikkeitä, jotka teen supersarjana. Ja kyllä tosiaan kipakasti polttelee niitä tehdessä, varmaan ovat tehokkaita.

  Kyllä siinä sama määrä on - niin ainakin painoissa lukee ;) Osassa on kahvat, osassa ei.

  VastaaPoista