keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Lukko, vaan ei Raumalta...

Tänään kävin (jälleen kerran) hierojalla, tällä kertaa kaverin suosituksesta taas uudella hierojalla. Nytpä luulen, että löysin avun rintarangan jäykkyyteen ja niskaankin, joka on kesästä asti kenkutellut. Olisi varmaan aiemmin pitänyt älytä mennä vaikka naprapaatille tämän mun rautakangen kanssa.
 
Siinä missä muut hierojat ovat tuoneet avun vähäksi aikaa ja käskeneet vaan venytellä, huomasi tämä heti toiminnallisen häiriön selkärangassa. Jos nikamat on jumissa, niin ei ne lihaksetkaan kauaa rentona pysy. Lihasten hieronta on silloin vain oireiden hetkellistä lievittämistä.
 
Lantiosta niskaan asti löytyi niin paljon lukkoja, että menin jo laskuissa sekaisin, montako kertaa se oikein napsautteli niitä auki. "Kiinni hirttävä" ja jumittava niskakin helpotti heti - ihmekös tuo kun oli pari nikamaa jumittunut yhteen... Niskan naksauttelu oli hiukan hirvittävää, mutta ei se sentään taittunut ;) Erittäin osaava ihminen. Vielä jäi puuhaa rintarangan kanssa jatkossakin. Vaan niin tuo lupasi, että vielä saadaan sivupose-asento kunnolla kääntymään :) Se olisi ihan mahtavaa. Aina kaikki on huomautelleet, miten mun rintaranka on jäykkä, mutta eipä se ole vielä siitä notkistunut. Nytpä uskon, että notkistuu! Loistavaa! Napsuttelu jatkuu siis seuraavassa jaksossa.
 
Ei se lihashuoltokaan aina riitä, rankaakin tulee huoltaa välillä. Niin on paljon huollettavia osia, kun työvälineenä on kroppa. Rangan jumitusten syynä ei tosin ole niinkään treeni vaan näyttöpäätetyö... Nyt on olo paljon mukavampi ja treenitkin menee varmasti paremmin perille. Jes!
 
Rautakangen sivupose.... jospa se Uri Gellerin käsittelyssä notkistuu...

Bonuksena haba ;)
 
 
Notkeita treenejä!
 

2 kommenttia:

  1. Mä kävin kans eilen paikallisella kiropraktikolla naksauteltavana hierojan suosituksesta. On ollut selässä omituista "pistävää" kipua ja väsymistä siitä lähtien, kun satasella kyykätessä tulin yhden nousun hieman huolimattomasti ylös. Jääräpäisenä tietysti yritin viikkotolkulla poistaa ongelmaa "sillä millä se on tullutkin", mutta lopulta oli pakko uskoa, että tässä tarvitaan nyt lisärääkin sijasta lihashuoltoa... Huomenna vielä riks, raks ja poks uudelleen ja josko tällä selällä taas mentäisiin vähän aikaa :)

    VastaaPoista
  2. Toivotaan, että auttaa sinuakin. Kannattaa ne vaivat hoitaa pois päiväjärjestyksestä, ettei ainakaan pahemmaksi mene. Tehokkaita treenejä sen jälkeen :)

    VastaaPoista