lauantai 15. syyskuuta 2012

Puhtia treeniin

 


Viikot rintävät vauhdilla. SM-kisat kävin katsomassa ja hurjasti sain taas omaan treeniin boostia. Tällä kertaa tuomaroinnissa jo näkyi selvästi se linjaus, josta on paljon puhuttu, mutta joka vielä tähän asti ei ole tuloksissa näkynyt. Nyt ihan selvästi haettiin sirompaa rakennetta. Lihaksikkaimmat eivät pärjänneet. Kunhan hartialinjassa on leveyttä ja selässä. Kyllä oli jännittävä kisa! Vaan hyvin pärjäsivät monet tutut. :)

Näin nyt ekaa kertaa pari uutta lajia. Athletic fitness -kisaan kuuluvat suoritukset menivät ikävä kyllä oli, ne olisi pitänyt käydä katsomassa messulavalla, vaan enpä älynnyt. En ole mistää löytänyt tietoa, montako dippiä ja leukaa kisaajat vetelivät. Fitness fysiikka taas oli erikoinen sekoitus body fitnessin bling blingiä, mutta paljain jaloin, kuten classic bodybuildingissa. Eipä houkutellut itseä kumpikaan näistä. Kisaajia oli toistaiseksi näissä kovin vähän, mutta eiköhän tuo tuosta kasvane.

Tänään sai selkä kyytiä taas salilla ja kyllä on hellää muskelia nyt lapojen välissä ja kainaloissa. :)

body fitness +168cm

body fitness + 163cm


5 kommenttia:

 1. Anonyymi9/19/2012

  Kyllä sitä lihasmassaa saa olla. En ymmärrä keihin kilpailijoihin perustat arviosi? Kärjen ulkopuoellle jäi ne vähälihaisimmat ja finaalin ulkopuolelle, vaikka hyvää kireyttä ja mallia löytyi. Huomasitko. Ketään pisimmistä bf sarjoista ei edes lähetetty MM-kisoihin. Siellä on oltava lihasta ja hyvä kireys. Pelkällä mallilla ei pärjää, sillä kärki on aina hyvämallista porukkaa ;)
  lihaksikkaita treenejä!

  VastaaPoista
 2. Toki sitä jonkun verran pitää olla, mutta tarkoitin, että kaikkein suurimmat eivät tällä kertaa voittaneet. Muunmuassa lyhyessä sarjassa Tarja Vähäkuopus (3.) näytti lihaksikkaammalta kuin voittaja, samoin finaalista pudonnut Päivi Bothas. Pitkässä sarjassa Maria Kuure (5.) Toki mallilla ja kireydellä ja monella mullakin asialla on vaikutusta sijoitukseen, ei pelkkä lihasten koko ratkaise suuntaan tai toiseen.

  Sehän se Suomen tuomariston linja nykyään on, päin vastoin kuin muualla maailmalla, BF kisaan ei haluta enää liian lihaksikkaita, vaan siitä rokotetaan miinuspisteillä. Tuloksena on voittajia, jotka eivät maailmalla pärjää, valitettavasti.

  VastaaPoista
 3. Mm. tässä artikkelissa lisätietoa linjauksista. Tähän asti on tuntunut, että lihaksikkain vie aina voiton, nyt vaikutti, että oikealla rakenteella oli suurempi painoarvo. Luonnostaan hyvämallisella on pienempi työ saavuttaa hyvä sijoitus.

  http://www.bodylehti.fi/?cid=5639

  Niin ja kiitos! :) Minulla ei ole vielä huolta liian suurista lihaksista... treeniä vaan.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi9/26/2012

  Kisojen seuraaminen paikan päällä tuo varmasti lisäboostia treeneihin. Itse olin estynyt pääsemästä kisakatsomoon, mutta huomasin että salin vaihto välillä antaa myös kivasti uutta boostia ja intoa treeneihin.
  Varsinkin kesän jälkeen aloittaminen tuntui hieman sanotaanko "tervanjuonnilta" ja kun siihen lisätään vielä runsas ripaus duunireissuja (pitkiä päiviä ja epäsännöllisiä ruokailuja) sai motivaatiota etsiä välillä kissojen ja koirien kera.
  Siispä ajattelin treenata kuukauden tai pari toisella salilla. Kas kummaa - jostain labyrintin kätköistä esiin astui vallan voimakas treenimotivaatio. Johtuuko se sitten erilaisista laitteista vai mistä, mutta nyt suorastaan odotan että pääsen gymille ja tuskin maltan pitää välipäiviä. Treenit kulkee varsin hyvin ja treenikaverikin totesi kunnon parantuneen :).

  Tsemppiä sinnekin treeneihin, kyllä se pitkäjänteisyys palkitaan :).

  -V-

  P.S. Aivan loistava biisivalinta! Tossa vois sanoa olevan sitä "girlpoweria" :) Me Like!

  VastaaPoista
 5. Moi V :) Itsekin tulee välillä treenailtua eri saleilla ja kyllä toisinaan on samanlainen tunne kuin lapsella karkkikaupassa, kun niitä erilaisia laitteita pitää päästä kokeilemaan. :D Tänäänkin tuli löydettyä aivan mahtava rintakone, eipä ole muilla laitteilla sellaista poltetta saanut aikaiseksi. Kaipaamaan jäin... täytynee palata vielä sille salille. :)

  Kiitos, kovasti täällä ainakin töitä tehdään. Toivottavasti se keväällä sitten myös näkyy.

  Upposi täällä myös ja siivittää treenejä nykyään korvanapeissa tämä biisi. :)

  Mukavaa treenisyksyä!

  VastaaPoista