perjantai 3. elokuuta 2012

 

Hello! Eilen hämmästyin, kun mittanauha ilmaisi selvästi, että selässä olisi ikään kuin tapahtunut jotakin... Aiemmin kainaloiden alta (selän ollessa levitettynä) otettuun ympärysmittaan on tullut melko hitaanlaisesti senttejä lisää, lähinnä sentin luokkaa, vaikka mittausväli olisi ollut pidempikin. Viimeeksi mittasin kuukausi sitten ja eilen mittanauha oli harpannut 3,5 senttiä suurempaan lukuun... OOOOO! Voi ihme! Vihdoin siellä alkaa tapahtua.

Aina yritän kehittää tekniikkaa paremmaksi ja keskittyä parempaan tuntumaan. Treeniä on myös muutettu, mukana on uusia liikkeitä ja uudet, paremmat vetoremmit on hankittu. Liekö nyt löytynyt oikea lääke siipien kasvattamiseen?! Toivottavasti. Lisää leveyttä ja paksuutta! Katsellaan, kuinka kehitys jatkuu syksyn aikana. Vielä on monta kuukautta aikaa massan hankintaan ennen kisadieettiä.

Tänään treenivuorossa olkapäät. Niihinkin saapi tulla paljon lisää leveyttä. Johan aikaisi olemaan ylä- ja alakroppa paremmin tasapainossa. :) Nämä kuvat vielä kesäkuun puolelta...


Tässä vaihtoehto perinteiseen hooveriin. Saapi vielä kontroloida pallon päällä pysymistä. Käsien päällähän ei lepäillä, vaan mitä enemmän etuviistoon kyynärpäät vie, sitä rankemmaksi liike muuttuu.Hyviä treenejä!

2 kommenttia:

  1. Itse olen kanssa hiljattain alkanut tehdä hooveria pallon avulla (perinteisen lisäksi). Ja voi sitä tärinän määrää! Mahtiliike. <3

    VastaaPoista
  2. Anonyymi8/04/2012

    Kyllä tuo mittanauha kertoo varmimmin siitä kehityksestä.

    VastaaPoista